Προτάσεις, ιδέες και προγράμματα δράσεων και εκδηλώσεων παρουσίασαν οι σύλλογοι πολιτισμού δημοτικής Ενότητας Υδρούσας την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου στο αποκεντρωμένο γραφείο Γαυρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Δημήτρη Γιαννίση. Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση που επιδιώκεται από τον Δήμο Άνδρου, προκειμένου να εδραιωθεί ενιαίος και ανοικτός διάλογος με τους φορείς πολιτισμού και των τριών δημοτικών ενοτήτων του νησιού.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου της Άρνης, της Κατακοίλου, του φιλοπρόοδου Ομίλου Γαυρίου, του Χορευτικού Συλλόγου Υδρούσας, της εθελοντικής πολιτιστικής Ομάδας Μπατσίου και του Συλλόγου Παλαιόπολης. Από πλευράς Δήμου παρέστησαν ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης και οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Μουστάκας και Αθηνά Κοζανίτου.

Τόσο ο Δήμαρχος Άνδρου όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού έθεσαν στο επίκεντρο της συζήτησης το εγχείρημα της καταγραφής των δράσεων σε ένα, συνολικό πρόγραμμα για όλη την Άνδρο, μαζί με τις δράσεις των συλλόγων και φορέων πολιτισμού των δημοτικών ενοτήτων Άνδρου και Κορθίου και τόνισαν πως κάτι τέτοιο θα προέλθει μέσα από κοινή προσπάθεια για να διευρυνθεί η πληροφορία σε όλους τουςκατοίκους, δημότες και επισκέπτες της Άνδρου. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού υπογράμμισε την ανάγκη να διευρυνθεί η περίοδος διεξαγωγής εκδηλώσεων και εκτός υψηλής, τουριστικής περιόδου (Ιούνιος-Σεπτέμβριος), καθώς υπάρχουν αγορές εισερχόμενου τουρισμού, που ενδιαφέρονται τότε να επισκεφθούν το νησί.

Και οι δυο πλευρές (φορείς- Δήμος) θα συνεχίσουν την σταθερή τους επικοινωνία, με στόχο να υλοποιηθούν τα παραπάνω. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν είχαν δείξει τέτοιο ενδιαφέρον για τα αιολικά πάρκα δεν θα έβραζε ο κόσμος εναντίον τους. Αλλά από ότι φαίνεται είναι μόνο για τα πανηγύρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.