Καλή επιτυχία στον Ανδριώτη – Πιτροφιανό Νίκο Φιλιππίδη που σήμερα το πρωί Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, εγκαινίασε τη νέα εποχή του @megatv #megamou του Β. Μαρινάκη, στις 06.05 το πρωί.

«Είμαστε στον αέρα… Έχουμε την ξεχωριστή χαρά και τιμή να είμαστε αυτοί που θα σας υποδεχτούμε στο νέο-παλιό μεγάλο κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία σχέση, η οποία μόνο ξένους δεν μας λες, δηλαδή, εσάς τους τηλεθεατές κι εμάς εδώ από το μεγάλο κανάλι. Και αν και βρισκόμαστε στο και πέντε και όχι στο Παρά Πέντε της νέας εποχής, αν εσείς νιώθετε ότι είστε κυκλωμένοι από Απαράδεκτους, αν νιώθετε ότι κάποιοι σας βλέπουν ψηλά, από το Ρετιρέ, τότε μείνετε στο μεγάλο κανάλι των Σαββατογεννημένων, το MEGA. Είμαστε στο Mega όπως πάντα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Φιλιππίδη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου στους τηλεθεατές. 

 
Η εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» έκανε πρεμιέρα με τους Νίκο Φιλιππίδη, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ντίνο Σιωμόπουλο και Τζίνα Μοσχολιού. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.