Τα τελευταία χρόνια τα καρναβάλια στην Άνδρο συγκεντρώνουν πολύ κόσμο κέφι, χορό και γλέντι. Φέτος η οργανωτική ομάδα προετοιμάζεται πολύ καιρό με στόχο το Καρναβάλι Χώρας Άνδρου 2020 να μας μείνει αξέχαστο! Ας δούμε το πρόγραμμα μέχρι στιγμής:

Βλακ Friday στην Άνδρο του 1930!

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 21.00 Το βράδυ ο πεζόδρομος της Χώρας μεταμορφώνεται… στην Άνδρο του 1930!
Ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου με το Σύλλογο Γυναικών Άνδρου μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στα παλιά, σε ένα μοναδικό, μουσικοχορευτικό δρώμενο στην Αγορά της Χώρας. Χορευτές, μεταμφιεσμένοι χορωδοί, μικροί και μεγάλοι κανταδόροι από τη Χώρα και την Υδρούσα, θα τραγουδούν και θα χορεύουν valse, tango και fox anglais. (Τότε της Χώρας άρεσαν πολύ τα βαλς!) Οργανοπαίκτες, κιθάρες, φυσαρμόνικα, βιολί, ακορντεόν θα ακολουθούν σε αυτή τη νυχτερινή αναπαράσταση της αξέχαστης εποχής!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άνδρου στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της επιτροπής του Καρναβαλιού, έτσι τα καταστήματα με προσφορές και εκπτώσεις (τύπου black Friday) θα συμμετέχουν στον τετραήμερο εορτασμό!

After Βλακ Friday, στο Swel για masque latin party
Στο Νειμποριό φυσικά εκεί που καταλήγουν όλα τα καλά γλέντια! Ξέφρενο masque latin party με την συμμετοχή της σχολής χορού we dance!

Βλακ Friday Άνδρος

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου κυνήγι θησαυρού! Τουρτοπόλεμος, γαϊτανάκι μασκαράδες και  αποκριάτικοι ρυθμοί.

Κυριακή 1 Μαρτίου Ξέφρενο καρναβάλι, ο Διόνυσος κερνάει ρακί, άγριες μέλισσες, χανούμισσες και άραβες τρελοί, Αφανής Ναύτης, καραγκιόζης…

Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου Στην πλατεία Καΐρη με μπόλικο φαΐ και με ζωντανή μουσική!

🌐  facebook.com/Καρναβάλι Χώρας Άνδρου

Καρναβάλι Χώρας - Άνδρος 2016
Ο καρνάβαλος Χώρα – Άνδρος 2016
Καρναβάλι Χώρας 2016
Εντυπωσιακή μάσκα full face! (Φτάνει να μπορείς να ανασαίνεις!) Καρναβάλι Χώρας 2016

Το πρώτο Καρναβάλι Άνδρου 1987 – 30 χρόνια πριν

Το μακρινό 1987 οργανώθηκε, από τον αείμνηστο Δήμαρχο Σταμάτη Σκόρδο, το πρώτο καρναβάλι της Χώρας. 
Ο Βαγγέλης Λουκίσας έχει διασώσει δύο φιλμάκια από τα έτη 1987 – 1988. Και τα δυο φιλμάκια έχουν βιντεοσκοπηθεί από το “Φωτο Άνδρος” (photoandros.blogspot.com). Μπροστά από την κάμερα παρελαύνουν πολλοί γνωστοί Ανδριώτες, μικρά παιδιά που τώρα είναι μεσήλικες, αγαπημένοι που έχουν φύγει. Ενδιαφέρον έχει να παρατηρήσουμε πως ήταν τότε η Αγορά της Χώρας, τα μαγαζιά που έχουν αλλάξει χέρια, τα σπίτια που στέκουν όρθια σαν τρανή απόδειξη πως όλα εδώ μένουν και πως μόνο εμείς οι άνθρωποι είμαστε περαστικοί, λάμπουμε για λίγο σαν μικρά καλοκαιρινά αστέρια… Ας γλεντήσουμε λοιπόν… Μη λέιψει κανένας!

Αξίζει να το ξαναδούμε στο κανάλι: youtube.com/Loukisas Evagelos Καρναβάλι Άνδρου 1987  &  Καρναβάλι Άνδρου 1988 youtube.com/watch

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.