Η επιτροπή Καρναβάλι Χώρας 2020 μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά την έκδοση της ΚΥΑ περί ματαίωσης όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και τις ανακοινώσεις του Δήμου Άνδρου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, λόγω άμεσου κινδύνου έναντι του κορονοϊου, η εθελοντική – οργανωτική ομάδα του καρναβαλιού Χώρας Άνδρου αποφασίζει την ματαίωση της καρναβαλικής παρέλασης των αρμάτων την Κυριακή 1/3/2020 αλλά και των εκδηλώσεων του Σαββάτου 29/2/2020 ( κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, γαϊτανάκι και τουρτοπόλεμος ).
Προτρέπουμε τους φίλους και τους επισκέπτες του νησιού μας να μη χάσουν το κέφι τους και να επισκεφθούν τη Χώρα της Άνδρου όλο το τριήμερο γιατί οι εκπλήξεις κρύβονται παντού …»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.