Photo:Μ.Τζανουλίνος

Το Σάββατο η Χώρα, την Κυριακή 1 Μαρτίου το Κόρθι και σήμερα 2 Μαρτίου 2020 το Μπατσί είχαν την τιμητική τους στις εκδηλώσεις των ιδιωτών, των, επαγγελματικών συλλόγων και άλλων, που γιόρτασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας Και με εναλλαγές στον καιρό.

Photo:Μ.Τζανουλίνος

Από την μια μεριά οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που ματαιώθηκαν λόγω κορωνοϊού με ΚΥΑ από την άλλη, το προσφυγικό στην κορύφωσή του στα ελληνοτουρκικό σύνορα στον Έβρο, Λέσβο, Σάμο, Χίο και ο καιρός, μια κρύο, μια ζέστη, βοριάς και νοτιάς εναλλάξ, η φετινή Αποκριά ήταν «κατά το δοκούν»!

Στην ουρά για τα σαρακοστιανά εδέσματα Photo:Μ.Τζανουλίνος

Οι δήμοι συμμορφώθηκαν με την ΚΥΑ, οι πολίτες, μερικώς. Ας ελπίσουμε ότι θα μας βγει σε καλό.

Οι κ.κ. Μουστάκας και Βολίκα που μερίμνησαν μεταξύ άλλων για την διοργάνωση της Σαρακοστιανής γιορτής. Photo:Μ.Τζανουλίνος
Η Μαργαρίτα Κορκοδείλου και ο Κώστας Γαρύφαλλος, πολυτάλαντοι εκπαιδευτικοί και χαρούμενοι άνθρωποι. Photo:Μ.Τζανουλίνος
Οι χοροί δεν λείπουν, το κέφι αμείωτο σε κάθε δοξαριά. Photo: Klodjan Lushnjari
Ο κ. Μπασαντής και ο δήμαρχος Άνδρου κ. Λοτσάρης στην γιορτή του Μπατσίου.

Τα Κούλουμα γιορτάστηκαν στο Μπατσί με πέταγμα χαρταετού, νησιώτικο γλέντι με κεράσματα και καλή διάθεση, λίγο πριν οι επισκέπτες πάρουν τα πλοία της επιστροφής και το νησί επιστρέψει στην χειμωνιάτικη Σαρακοστιανή ρουτίνα του.

Και του Χρόνου!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.