Τριήμερη Εκδρομή 29-31/05/2020

Ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη και τους αγαπητούς μας φίλους ότι προετοιμαζόμαστε για την τριήμερη ανοιξιάτικη εξόρμηση. Φέτος θα αποδράσουμε στο δυτικό Αιγαίο Πέλαγος, στις όμορφες Σποράδες και θα νιώσουμε τη μαγεία του κάθε νησιού ξεχωριστά. Συγκεκριμένα το τελευταίο τριήμερο του Μαϊου (29-31/05/2020) θα επισκεφθούμε τα τρία από τα τέσσερα νησιά του συμπλέγματος με πρώτο σταθμό έναν από τους πιο ζωντανούς και νεανικούς προορισμούς της Ελλάδας, την κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, τη Σκιάθο! Τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε εντυπωσιάζουν …το Κάστρο ξεχωρίζει για την άγρια φυσική ομορφιά…η παραλία των Κουκουναριών γνωστή και με το όνομα ”Χρυσή Άμμος” θεωρείται η τρίτη καλύτερη της Μεσογείου…η Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας χτισμένη το 1794, έχει μεγάλη ιστορική σημασία για τη Σκιάθο καθώς εδώ κατασκευάστηκε και ευλογήθηκε η πρώτη Ελληνική σημαία με το λευκό σταυρό σε γαλάζιο ουρανό….το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ενός από τους κορυφαίους Έλληνες λογοτέχνες, λειτουργεί σήμερα ως μουσείο. Το πρόγραμμα της εκδρομής προβλέπει ημερήσια κρουαζιέρα στη Σκόπελο και Αλόνησσο και ως δεύτερη επιλογή το γύρο της Σκιάθου με καραβάκι. Η Σκόπελος φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα πλούσια πευκοδάση και φυσικά…τις νοστιμότατες πίτες της. Το νησί έχει και χολιγουντιανό αέρα, αφού εδώ γυρίστηκε η ταινία ”Mamma Mia” με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό Μέριλ Στριπ. Πολλά ζευγάρια από τότε επιθυμούν να παντρευτούν στο σκαρφαλωμένο στα βράχια εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη καθιστώντας έτσι τη Σκόπελο, τη Σαντορίνη των Σποράδων!
Η Αλόνησσος προσφέρει μοναδικές στιγμές ηρεμίας και γαλήνης και αποτελεί το καταφύγιο του σπάνιου μεσογειακού είδους φώκιας ”Μονάχους-Μονάχους”!
Τιμή εισιτηρίου 140 ευρώ /άτομο. Το μονόκλινο δωμάτιο χρεώνεται 40 ευρώ επιπλέον.
Α. Στην τιμή περιλαμβάνονται:
1) Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από τη Σκιάθο.
2) Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, με πρωινό.
3) Μεταφορά του γκρουπ με τουριστικό λεωφορείο.
4) Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
5) Φ.Π.Α.
Β. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται :
α) Η ημερήσια κρουαζιέρα σε Σκόπελο και Αλόνησσο.
β) Ο γύρος του νησιού της Σκιάθου.

Κατάθεση προκαταβολής ποσού 40 ευρώ / άτομο μέχρι 30/04/2020 στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHA BANK με δικαιούχο : Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου ”Ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ”: IBAN : GR46 0140 1010 1010 0210 1003 679
Απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος του καταθέτη στο καταθετήριο της Τράπεζας.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 15/03/2020 στα παρακάτω τηλέφωνα : 697 3625468, 694 5190102 και 693 6816633 για να γίνει εγκαίρως η κράτηση στο ξενοδοχείο.
Ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί και φέτος όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς λίγες μέρες πριν ετοιμάσουμε τις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές διακοπές μας στο Νησί της καρδιάς μας (ΑΝΔΡΟΣ)!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.