Με θερμές και κατ΄επανάληψη εκ των προτέρων ευχαριστίες για την πρωτοβουλία της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης να συγκεντρώσει και να αποστείλλει στον Έβρο υλικά άμεσης ανάγκης για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που επιχειρούν στην συνοριογραμμή αποδέχεται την προσφορά ο διοικητής και οι αστυνομικοί του σταθμού Καστανέων Έβρου, που έχουν τον συντονισμό για την αποστολή της βοήθειας. 

Πρωτοβουλία ανθρώπινη, κοινωνικής συνείδησης και ευθύνης που τιμά τους εμπνευστές της, σήμερα που η χώρα μας δοκιμάζεται από την προσφυγική κρίση αλλά και μια ιογενή λοίμωξη που τείνει να πάρει την μορφή πανδημίας. 

Η Ανακοίνωση της Ι. Μ. Αγίας Ειρήνης

” Με πρωτοβουλία του κ. Ελευθερίου Πολέμη και του προσωπικού της Ιεράς Μονής Aγίας Ειρήνης  Άνδρου συγκεντρώνεται υλική βοήθεια  για να διανεμηθεί στις  Ένοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία και σε όσους επιχειρούν στα σύνορα της χώρας στον Έβρο. 

Ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να συμβάλλουν ότι συγκεντρώνουμε είδη όπως: Είδη πρώτων βοηθειών (γάζες, ιώδιο, γάντια μιας χρήσης, φυσιολογικός ορός κ.λπ.). Αντισηπτικά Τζελ, υγρά μαντηλάκια, φακούς, μπαταρίες, είδη προσωπικής φροντίδας (π.χ. οδοντόκρεμες, σαπούνια, ταλκ). 

Χώρος συγκέντρωσης: Ι.Μ. Αγίας Ειρήνης , καθημερινά 10:00 – 16:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982038281

Προθεσμία: από Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 – Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Αφού συγκεντρωθούν τα είδη, θα αποσταλλούν στον αστυνομικό σταθμό Καστανέων Έβρου, ο οποίος έχει αναλάβει και τον ρόλο της διανομής προς όσους τα έχουν ανάγκη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη συμπαράστασης στις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Σας ευχαριστούμε” 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.