Την ευθύνη και την υπευθυνότητα με την οποία οφείλουμε να σταθούμε μπροστά στις νέες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης της δημόσιας υγείας επισημαίνει ο δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης με μήνυμά του.

Το μήνυμα

Αγαπητοί συνδημότες

Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις απειλής για τη Δημόσια Υγεία. Πρέπει όλοι μας να ακολουθήσουμε με συνέπεια τις οδηγίες των αρμόδιων ειδικών σε θέματα πρόληψης και προστασίας.

Έχουμε ευθύνη να προστατεύσουμε τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Έχουμε ευθύνη να προστατεύσουμε τα παιδιά μας περιορίζοντάς τα, ώστε να μην έρχονται σε επαφήμε άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες.

Έχουμε ευθύνη να περιορίσουμε τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες.

Έχουμε ευθύνη να εφαρμόσουμε με συνέπεια τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Τώρα η ευθύνη για την προφύλαξή μας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και ήρθε η ώρα να επιδείξουμε ψυχραιμία, ωριμότητα και υπευθυνότητα για τον εαυτό μας, τον συνάνθρωπό μας, τη χώρα μας”. 

#ΑΝΔΡΙΑΚΗ Εφημερίδα  #andriakipress 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.