Ο φόβος και όχι ο ωχαδελφισμός θεωρούμε ότι είναι ο λόγος που η Άνδρος γέμισε κόσμο από την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία. Το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο protagon.gr, τουλάχιστον ας μας προβληματίσει, για ένα νησί που έχει ένα Κέντρο Υγείας υποστελεχωμένο και μόνο αγροτικούς γιατρούς, στων οποίων το φιλότιμο «ακουμπά» ένα ολόκληρο νησί.

«Σύμφωνα με στοιχεία που παραχώρησε το Λιμεναρχείο Ανδρου στο Protagon, ο μέσος όρος κίνησης κατά τη χειμερινή περίοδο –όπως αυτός προέκυψε από στοιχεία Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2019– ήταν περίπου 160 επιβάτες και 30 οχήματα τις καθημερινές, τόσοι έφταναν με τα δρομολόγια από τη Ραφήνα στο νησί. Την προηγούμενη Τρίτη, όταν ανακοινώθηκε δηλαδή ότι κλείνουν τα σχολεία, ο αριθμός των επιβατών που έφτασαν στην Ανδρο ήταν 220 και τα οχήματα 48. Την Τετάρτη –την πρώτη ημέρα κλεισίματος των σχολείων και με την έναρξη της άδειας ειδικού σκοπού– οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 100% σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης χρονιάς: 313 επιβάτες πάτησαν το πόδι τους στο νησί μαζί με 74 αυτοκίνητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.