Αγαπητοί μου ενορίτες!

Στο πρόσωπο όλων σας θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τον Δήμαρχό μας κ. Δημήτρη Λοτσάρη καθώς επίσης και τους αντιδημάρχους κ.κ. Γιαννίση και Τηνιακό για τη μέριμνά τους, ούτως ώστε να γίνει απολύμανση του Ιερού μας Ναού του Αγίου Νικολάου Όρμου Κορθίου και της πέριξ αυτού περιοχής.

Photo: π. Αντώνιος Χορευτής

Επί τη ευκαιρία, επιτρέψατέ μου να θυμίσω στην αγάπη σας πως το κοινό σπίτι όλων μας είναι ένα: Ο οίκος του Θεού. Εκεί μας πρωτοπηγαίνουν ως τεσσαρακονθήμερα βρέβη και από εκεί μας ξεπροβοδίζουν για την τελευταία μας κατοικία. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνούμε.
‘‘Αγίασον τους αγαπώντας την ευπρέπειαν του οίκου σου. Σύ αυτους αντιδόξασον τη θεϊκή σου δυνάμει’’, ευχόμαστε εμείς οι ιερείς στο τέλος κάθε λειτουργίας. Έτσι λοιπόν, και σε αυτή την περίπτωση, εύχομαι ο Θεός πράγματι να αγιάσει και να αντιδοξάσει τους εκλεκτούς μας άρχοντες, χαρίζοντάς τους παν δώρημα τέλειον!

 

Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ενορίας!

Photo: π. Αντώνιος Χορευτής

Υπενθυμίζω πως ο Ιερός Ναός παραμένει ανοιχτός κάθε μέρα (μεσημέρι 12 με 2 και απόγευμα 6 με 8 ) προκειμένου να έρχεστε και να προσεύχεστε.
Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους σας!

 

Δεν σας ξεχνώ…
Μη με ξεχνάτε!

Αντώνιος Χορευτής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.