Βασιλική Λινού, Πρόεδρος Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς

 

Αγαπητά Μέλη  και φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ευχόμαστε σε όλους να είσαστε καλά, να έχετε υπομονή και αισιοδοξία.

 

 

Προφυλαγμένοι στο οικογενειακό μας περιβάλλον ακολουθούμε  με προσοχή τις οδηγίες των επιστημόνων με σύνεση και λογική, χωρίς παραπληροφόρηση, μιζέρια και γκρίνιες.

Η πατρίδα μας έχει την παγκόσμια αναγνώριση ότι βαδίζει εγκαίρως και σωστά παρά τις  «μικρές μας» δυνατότητες, προερχόμενοι από  μια 10ετή οδυνηρή  περιπέτεια και θεωρείται πλέον  Θετικό Παράδειγμα..

Με  πίστη στην Παναγία μας, την ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ που εορτάζουμε αυτές τις ημέρες, ας παρακαλέσουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας, να Προστατεύσει υπό την Σκέπη της, Όλους Μας, να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την παγκόσμια λαίλαπα που μας απειλεί.

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες θα έπρεπε να είμαστε στο νησί μας, να προσκυνήσουμε και να προσευχηθούμε μπροστά στο ιερό Της εικόνισμα, Της Παναγίας Της Θεοσκέπαστης Μας…   Φέτος ας το κάνουμε από τον χώρο που βρισκόμαστε,  για να προστατευθούμε  εμείς, αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού μας, με την ελπίδα και την ευχή, του χρόνου να είμαστε εκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και μετά την γεμάτη οδύνη και προσευχή μεγάλη εβδομάδα  η χαρμόσυνη είδηση της «Ανάστασης  του Κυρίου»   να φέρει την ελπίδα και την χαρμόσυνη είδηση «της λύτρωσης από κάθε κακό».

Και πάλι Ευχόμαστε  Καλό Πάσχα  με την βοήθεια της Θεοσκέπαστης.

Κ

 

αλή αντάμωση  με  Ασφάλεια και  Υγεία

 

Η πρόεδρος και το Δ .Σ. του Σ.Α.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.