Σε αυτές τις δύσκολες ώρες εξαιτίας της έξαρσης του ιού COVID19 σε όλον τον πλανήτη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Ένωσης Ανδριωτών – ΑΜΑ αποφάσισε ομόφωνα να δωρήσει στο ΚΥ Άνδρου ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό το νησί μας να είναι προετοιμασμένο για ενδεχόμενο περιστατικό κρούσματος κορωνοϊού.

Η πρωτοβουλία του ΑΜΑ έχει στόχο να συνδράμει στην επί της ουσίας προσφορά στο νησίθ με την εξασφάλιση υγειονομικού εξοπλισμού των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της Άνδρου που καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με τον φόβο. 
Τα ΚΙΤ – Ιατρικός εξοπλισμός – που έχουν ήδη παραδοθεί στην Αθήνα,
θα μεταφερθούν στην Άνδρο με το πλοίο της γραμμής σήμερα το απόγευμα Παρασκευή 3.4.2020 και αύριο Σάββατο 4.4.2020 θα παραδοθούν στο ΚΥΑ. 

 

Ο εξοπλισμός αποτελείται από 65  τεμάχια  ΚΙΤ που συμπεριλαμβάνουν ολόσωμη προστατευτική ενδυμασία, προστατευτικά ματιών/ γυαλιά, γάντια νιτριλίου, αντισηπτικά χεριών και μαντηλάκια, ποδονάρια, ειδικές χειρουργικές σακούλες για απορρίμματα και 100 μάσκες τύπου FFP2.

#andriakipress #coronavirus

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.