Photo: Klodjan Lushnjari

“Παγωμένος”, με βροχή και αγιάζι μπήκε ο Απρίλης του 2020, μονότονος και κλειστός στο σπίτι, κολλημένος στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ των 6μ.μ. για τον Covid-19, με μια χώρα, να κρέμεται -κυριολεκτικά- από τα χείλη του σεμνού καθηγητή και Ανθρώπου Σωτήρη Τσιόρδα και να προσπαθεί να συμμορφωθεί με τον αυστηρό τόνο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Γυρίζοντας το βλέμμα στον κόσμο, το πρακτέο στη συνισταμένη του λόγου των δύο ανδρών φαίνεται πως είναι η μοναδική λύση.

Photo: Klodjan Lushnjari

Μένουμε Σπίτι. Σπάμε την αλυσίδα της μετάδοσης.

Photo: Klodjan Lushnjari

Πρωτεύει η Υγεία, για να μπορέσουμε μετά …να μιλήσουμε για την Οικονομία. 

Photo: Klodjan Lushnjari

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στην βροχερή Άνδρο, με τον φακό του τοπικού μας ανταποκριτή Α.Τ. και του Klodjan Lushnjari, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ.

Photo : Α.Τ.

Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. 

Photo : Α.Τ.
Photo: Klodjan Lushnjari

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.