Προσπάθεια να επισπεύσει την έκδοση της προκήρυξης για τις 2.909 μόνιμες θέσεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» κάνει το υπουργείο Εσωτερικών που επρόκειτο να βγει στο τέλος του 2019, ωστόσο μία σειρά διαδικαστικά και γραφειοκρατικά προβλήματα την καθυστέρησαν.

Σήμερα, με εγκύκλιο  του το υπουργείο Εσωτερικών, ζητά από τους δήμους έως μεθαύριο Πέμπτη 9 Απριλίου, να επιβεβαιώσουν:

α) Την ύπαρξη των κενών οργανικών θέσεων σε συνάρτηση με τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων. Επισημαίνεται ότι, στον παρόν σχέδιο προκήρυξης, δεν συμπεριλαμβάνονται οι επιπλέον θέσεις που συστήθηκαν και θα καλυφθούν από κοινωνικά προστατευόμενες ομάδες με τη διαδικασία του άρθρου 3 του ν. 2643/1998.

β) Την ταύτιση της λεκτικής ονομασίας των κλάδων / ειδικοτήτων που προκηρύσσονται, με αυτήν που περιγράφεται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου.

γ) Τα προσόντα που έχουν τεθεί για τις προκηρυσσόμενες θέσεις γενικά και απαιτούμενα (κατά περίπτωση, τίτλοι σπουδών, μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, γνώση Η/Υ, άδειες άσκησης επαγγέλματος, άδειες οδήγησης αυτοκινήτου κ.α.).

Στην λίστα με τους Δήμους που πρόκειται να προχωρήσουν στις σχετικές προσλήψεις περιλαμβάνεται και η Άνδρος.

Η εγκύκλιος εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.