Το Ίδρυμα Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη ευχαριστεί για την προσφορά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσης για τον Κορωνοϊό κ. Αριστοτέλης Διαπούλης με επιστολή που ενεχείρισε στον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νίκο Σιγάλα

Το ευχαριστήριο

Δήμος Άνδρου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Άνδρος, 10 Απρ. 2020

Προς

Αξιότιμο κ. Νικόλαο Σιγάλα Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος Δ. & Λ. Μωρα’ίτη Ανδρου Χώρα, Άνδρος Ενταύθα
Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Επιτροπής, του Δήμου Άνδρου, του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ. και κυρίως εκ μέρους των κατοίκων της Άνδρου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας και τη στήριξή σας αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε όλοι μας.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το νησί και αποτελεί ένα μόνιμό μοχλο στήριξης της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι αείμνηστοι κληροδότες του Ιδρύματος Δημήτριος και Λιλίκα Μωρα’ίτη θα ήταν περήφανοι για το έργο που παράγετε και προσφέρετε στην κοινωνία, όπως οι ίδιοι το είχαν οραματιστεί.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους σας και καλή συνέχεια στο θεάρεστο έργο σας.
Για την Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης Δήμου Ανδρου

Ο Πρόεδρος
Αριστοτέλης Διαπούλης

#andriakipress #coronavirus

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.