Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την προσπάθεια που κάνετε για την τήρηση των μέτρων. Όλοι στο νησί χωρίς να το ξέρουμε μπήκαμε στη λογική της βασικής αρχής της διάσωσης που λέει «η πρώτη προτεραιότητα είναι πάντα η ατοµική ασφάλεια». Προσέξαμε και προσέχουμε διπλά, ακόμη και για τους λίγους που ήταν πιο αμελείς.
Από τις 21 Μαρτίου, απαγορεύτηκε η μετακίνηση σε μη μονίμους κατοίκους στο νησί και ακολούθησε απαγόρευση των μόνιμων κατοίκων προς την ηπειρωτική Ελλάδα (με λίγες εξαιρέσεις στη μετακίνηση όπως λόγοι υγείας).
Παρότι τα μέτρα είναι αυστηρά και οι ακτοπλοϊκοί έλεγχοι εντατικοί, παρακαλώ τους συμπολίτες μας οι οποίοι δηλώνουν ως μόνιμοι κάτοικοι Άνδρου, αλλά δεν είναι, να αποφύγουν την μετακίνηση τους στην νησί. Κάνω έκκληση σε όσους το κάνουν να τηρήσουν το μέτρο του αυτοπεριορισμού. Επίσης παρακαλώ τους συμπολίτες μας οι οποίοι μετέβησαν στην Αθήνα για λόγους υγείας όπως προβλέπεται (χρόνια νοσήματα κτλ) και επιστρέφουν στο νησί να τηρήσουν επίσης το μέτρο του αυτοπεριορισμού.
Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε μηδενικό αριθμό κρουσμάτων στο νησί γιατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές για την αντιμετώπιση του COVID -19 στο ΚΥ και η διακομιδή τυχόν ασθενή θα είναι δύσκολη.

Με εκτίμηση
Δημτήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.