Διανύουμε ήδη την Μεγάλη εβδομάδα και σίγουρα τα συναισθήματά μας είναι ανάμικτα.
Είναι κάτι πρωτόγνωρο σε όλους μας αυτό που συμβαίνει. Παράλληλα όμως αποδεικνύουμε μέρα με τη μέρα ότι στα δύσκολα ξέρουμε να συνεργαζόμαστε και να αγωνιζόμαστε.
Υπενθυμίζω προς όλους, ότι αυτό που βιώνουμε θέλει ψυχραιμία και υπομονή.
Η ατομική ευθύνη του καθενός από εμάς μεταφράζεται και σε κοινωνική ευθύνη, αφού έχουμε το χρέος να διαφυλάξουμε το υπέρτατο αγαθό, που είναι η υγεία.
Θεωρώ ότι σαν Χώρα βαδίζουμε σε αισιόδοξο μονοπάτι αλλά και σαν νησί δείξαμε στη πλειοψηφία μας, πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που απαιτούν πειθαρχία και σύνεση.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ πρέπει να εφησυχάζουμε. Μπορεί να είμαστε σε καλό δρόμο όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλει αρκετό καιρό ακόμα για να κόψουμε καρπούς.
Θεωρώ ότι τα μέτρα θα κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι τώρα πια πρέπει να κρατήσουμε αυτό που μέχρι τώρα κερδίσαμε.
Ελπίζω να βρεθεί δίκαιη και καλή λύση σχετικά με τα σχολεία και την εκπαίδευση γενικότερα και ιδιαίτερα για τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες.
Υπομονή λοιπόν σύνεση και πειθαρχία προκειμένου να φύγουμε με τις ελάχιστες απώλειες από αυτή τη κρίση.

-ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…. -ΟΣΟΙ έρχονται στην Άνδρο, ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ για 14 μέρες…

-ΑΡΙΣΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ… -ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Καλή Μεγαλοβδομάδα!!!

#andriakipress #coronavirus

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.