ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας για την απώλεια της αξιολάτρευτης συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, κόρης, αδελφής και θείας, Γεωργίας Καλογρίδου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για την αγάπη τους και την Εξόδιο ακολουθία, τους πατέρες της Ιεράς Μονής Παναχράντου – Άγιου Παντελεήμονος, Ευδόκιμο, Φιλάρετο και Αέτιο.

Αποχαιρετισμός στην Μητέρα μας

Πολυαγαπημένη μας Μητέρα,

μας είναι πραγματικά απίστευτο ότι έφυγες μακριά μας τόσο νωρίς.

Είμαστε εδώ για να προσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής σου. Έφυγες το Σάββατο του Λαζάρου, ημέρα σημαδιακή μέσα σε αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ήσουν πάντα ευγενική, καλόκαρδη, δοτική και γεμάτη αγάπη.

Αμέτρητα ευχαριστώ για την ανατροφή που μας έδωσες, τις αρχές και αξίες με τις οποίες μας γαλούχησες, την χριστιανική πίστη που μας μεταλαμπάδευσες, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο που μας δίδαξες, την αγάπη προς την παράδοση.

Ήσουν μια καταπληκτική σύζυγος, λεβέντισσα, καπετάνισσα μητέρα, καλή συγγενής, εξαιρετική φίλη και μέλος της κοινωνίας μας.

Θα είσαι για πάντα η Μεγάλη Μητέρα μας και η μαγείρισσα της καρδιά μας.

Θα λείπεις μητέρα αλλά θα είσαι εκεί σε κάθε βήμα της ζωής μας, σε κάθε όμορφη και άσχημη στιγμή. Θα αντλούμε δύναμη από την ζωή σου και τα μαθήματα που μας έδωσες:

  • Για το πόσο αγαπημένοι είσαστε με τον μπαμπά
  • Για τον τρόπο που ήξερες να προσφέρεις
  • Για την πεντανόστιμη μαγειρική σου
  • Για την ασταμάτητη δημιουργικότητα σου
  • Για την αγάπη προς την οικογένεια σου, τους συγγενείς και φίλους σου
  • Για την συγχώρεση που έδειχνες
  • Για την μαχητικότητα μπροστά στις δυσκολίες και ειδικά για τον αγώνα που έδωσες απέναντι στην ασθένεια τα τελευταία χρόνια.

Έδωσες και πήρες αστείρευτη αγάπη και πιστεύουμε ζωή γεμάτη αγάπη ήταν ζωή ευτυχισμένη.

Το πνεύμα σου θα συνεχίσει μέσα από εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια σου. Θα σε κρατήσουμε φυλαγμένη για πάντα μέσα στις καρδιές μας.

Δυστυχώς οι ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπουν σε όλους όσους σε αγαπούσαν να σε αποχαιρετήσουν με την παρουσία τους. Γνωρίζουμε όμως ότι η σκέψη και η προσευχή τους είναι κοντά σου. Ήδη τα συλλυπητήρια και τα όμορφα λόγια που ακούσαμε για σένα είναι ιδιαιτέρως συγκινητικά και αμέτρητα.

Καλό Ταξίδι Μητέρα. Καλό Παράδεισο.

Ήσουν, είσαι και θα είσαι το φωτεινό αστέρι μας. 

Τα παιδιά της (14-4-2020)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.