HEALTH  DECLARATION

Είναι το έντυπο που συμπληρώνεται από τον καπετάνιο με τα στοιχεία του επιβάτη. Ζούμε στην εποχή του κορωνοϊού. Είναι πρωτόκολλα που αφορούν στην ασφαλή επιβίβαση στο πλοίο και ίσχυαν ανέκαθεν στη ποντοπόρο ναυτιλία για το πλήρωμα τους πριν από την άφιξη στο λιμάνι και έχουν ενεργοποιηθεί πλέον στην ακτοπλοΐα λόγω Covid 19. 

Η κάμερα του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας σήμερα το πρωΐ. 

 

Το ρεπορτάζ είναι του Δημήτρη Οικονόμου για την εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ στο πλοίο Θεολόγος Π. – Fast Ferries για τα μέτρα που αφορούν τα επιβατιγά πλοία.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τον πλοίαρχο Ιάκωβο Σκιαδά του Θεολόγος Π. – Fast Ferries: 
Το πλοίο αυτή τη στιγμή έχει πρωτόκολλο άγονης γραμμής και εκτελεί 4 επιδοτούμενα δρομολόγια την εβδομάδα. Από 1200 επιβάτες βάζει 144. Με τα νέα μέτρα κάθε  15 τ.μ.  και ένας άνθρωπος. Στα εσωτερικά σαλόνια θα επιβιβάζει 78 ανθρώπους και εξωτερικά 68. Σύνολο ο Θεολόγος από 1200 θα έχει 144 επιβάτες.

Το βίντεο με τον καπετάνιο ξεκινά στο 14.00 λεπτό
https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/simera/2020-04-29-06

#andriakipress

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.