Στο “παιδί και το δελφίνι” την δραματική-ρομαντική ταινία του 1957 που γυρίστηκε στην Ύδρα, παραπέμπει η εικόνα του Klodjan Lushnari που σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην διαδρομή του προς το Γαύριο και μοιράστηκε μαζί μας μια πρώτη γεύση από το θερμό ανδριώτικο έαρ της 16ης Μαΐου, με αφρικανική σκόνη, κορωνοϊό σε αποδρομή, τα πρώτα μπάνια των πιο τολμηρών στη θάλασσα κι ένα δελφίνι να παιγνιδίζει στα γαλαζοπράσινα κύματα της πατρίδας μας, μάρτυρας του καθαρού νερού της Άνδρου.

Παλαιόπολη, η αρχαία πρωτεύουσα.
Δυο γλάστρες στη θάλασσα στο Μπατσί
Το πιο τουριστικό μέρος του νησιού. Τί θα γίνει φέτος; Η αγωνία είναι έκδηλη.
Χώρος για τους ρεμβάζοντες και τους περιπατητές.
Το Κυπρί περιμένει τους κολυμβητές και τους surfers.
Πιο χρυσή δεν γίνεται η Χρυσή Άμμος!
Η παραλία του Αγίου Πέτρου, ιδανική για κολύμβηση και τήρηση προστατευτικών μέτρων για την αποφυγή του κορωνοϊού. Η άνοιξη προσμένει το καλοκαίρι και μια ανάσα ελεύθερη…

ΜΦΜ#andriakipress

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.