Η

ειδικότητα του «Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού» είναι γεγονός πλέον για το ΕΠΑΛ Ανδρου.

Η  Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών /Andros Maritime Association βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσει την υπογραφή της απόφασης από την υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη για την προσθήκη της ειδικότητας «Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού» του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο ΕΠΑΛ Ανδρου.

Το Σωματείο (A.M.Α) με την εν λόγω απόφαση του υπουργείου Παιδείας υλοποίησε έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους του όσον αφορά στην εκπαίδευση των νέων της Άνδρου στη Ναυτιλία ενώ στην άμεση πρόθεσή του είναι να συνεισφέρει για την μετατροπή και διαμόρφωση του κτηριακού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ. Πρόκειται για την αρχή της ολοκλήρωσης του εγχειρήματος της ίδρυσης Ναυτικής Ακαδημίας (Α.Ε.Ν) στο νησί, που αποτελεί και απώτερος σκοπός της Ναυτιλιακής Ένωσης Ανδριωτών.  

Βασική προϋπόθεση για την δημιουργία της ΑΕΝ είναι η στελέχωσή της με σημαντικό αριθμό φοιτητών από Ανδριώτες, νέους που επιθυμούν να συνεχίσουν τη ναυτική παράδοση του νησιού μας, διευρύνοντας τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες. 

Η κ. Μονογυιού και ο κ. Πατέρας που συνεισέφεραν στην έκβαση του εγχειρήματος του ΑΜΑ

Καταλυτική στην ευόδωση του εγχειρήματος υπήρξε η υποστήριξη του κ.  Γεωργίου Πατέρα, Προέδρου του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και της βουλευτού Κυκλάδων κ. Κατερίνας Μονογυιού.

Ο πρόεδρος του ΑΜΑ κ. Μάκης Κουρτέσης τον Ιούλιο του 2019 στο ΕΠΑΛ της Άνδρου

Η  Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών /Andros Maritime Association είναι και θα παραμένει αρωγός της προσπάθειας για την προώθηση και την υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλίας και της ανδριακής ναυτιλιακής παράδοσης. 

Το Δ .Σ. της Ναυτιλιακής Ένωσης Ανδριωτών στο τελευταίο event του Ιανουαρίου 2020 παρουσία και του υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.