Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος #andriakipress

Πως θα ανοίξει η νησιωτική χώρα στον τουρισμό, τι προβλέπεται για την υγειονομική θωράκιση της πατρίδας μας έγινε γνωστό σήμερα από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρης, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. «Έχουμε δεσμεύσει 446 απλές κλίνες και 19 κλίνες ΜΕΘ για covid19 στα νησιά και μπορούν να αυξηθούν άμεσα σε 674 απλές κλίνες και 79 κλίνες ΜΕΘ, αν χρειαστεί» δήλωσε ο κ. Κικίλιας και συνέχισε «τα κέντρα και οι δομές σε όλα τα νησιά έχουν εξοπλιστεί και λειτουργούν 24 ώρες/24ωρο», ενώ «ενισχύθηκαν στα νησιά οι γιατροί, έγιναν εκπαιδεύσεις και ασκήσεις ετοιμότητας». 
Ανάπτυξη ταχέων μοριακών τεστ και 11 ειδικές κάψουλες για αεροδιακομιδές, είναι μερικά από τα όπλα που ρίχνονται στη μάχη για την αντιμετώπιση -απευκταία πάντα- τυχόν περιστατικών. 
Τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι διαμορφωμένα σε τρεις άξονες και προβλέπουν μεταξύ άλλων: την ενίσχυση των τοπικών δομών υγείας, την ενίσχυση αεροδιακομιδών καθώς και τη διενέργεια περισσότερων διαγνωστικών τεστ. 

Λεπτομέρειες εδώ: https://s.kathimerini.gr/resources/article-files/sxedio-gia-nhsiwtikh-

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.