Δήμος Άνδρου
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
Άνδρος, 15 Ιουν. 2020

Προς
Αξιότιμο κ. Νικόλαο Σιγάλα
Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος
Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,
Εκ μέρους της Επιτροπής, του Δήμου Άνδρου, του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ. και κυρίως εκ μέρους των κατοίκων της Άνδρου εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την προμήθεια κλιματιστικού 9000 BTU για το ειδικό δωμάτιο Ιso Box του Κ,Υ Άνδρου.
Προκειμένου να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Άνδρου και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που το Ίδρυμά σας μπόρεσε να προσφέρει στο Κ.Υ Άνδρου μία κλιματιστική μονάδα στο ISO BOX ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται οι δειγματοληψίες για COVID-19 .


H προσφορά και τοποθέτηση του συγκεκριμένου εξοπλισμού ενόψει καλοκαιριού και τουριστικής περιόδου αποτελεί ουσιαστική ανακούφιση για τους εργαζόμενους του Κ.Υ και θα δημιουργεί ανθρώπινες συνθήκες στους εξεταζόμενους.

Για την Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης Δήμου Άνδρου
Ο Πρόεδρος
Αριστοτέλης Διαπούλης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.