“Στην ίδρυση τριών κλιμακίων της Πυροσβεστικής περνά ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Χαρδαλιάς, μετά από συνεχή αιτήματα των Κυκλαδιτών και ταυτόχρονες επαφές του Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππου Φόρτωμα. Ο κ. Φόρτωμας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Σύρο, συναντήθηκε με τον Διοικητή και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης και στη συνέχεια προέβη και ο ίδιος, με τη σειρά του, σε αντίστοιχη παρέμβαση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς το θέμα της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας είναι πρώτης προτεραιότητας για τις νησιωτικές και όχι μόνο περιοχές.

Το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα δημοσιεύθηκε εχτές και πλέον ενισχύεται η πυροπραστασία των Κυκλάδων στα νησιά Άνδρο (Κόρθι), Νάξο και Τήνο.  Ο  κ. Φόρτωμας δήλωσε σχετικά : «Ο αγώνας και η μάχη που δίνουμε για την ασφάλεια και την καθημερινότητα των νησιωτών μας είναι συλλογικός, καθημερινός και συνεχής. Η Κυβέρνησή μας δηλώνει έμπρακτα την στήριξή μας στις Κυκλάδες για ακόμη μια φορά. Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.