Σήμερα 18/6/20,  υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΛΙΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ με την εταιρεία Ιακ. Σπανόπουλου.

Μετά από την εξαγγελία του πρώην Υφυπουργού Ναυτιλίας τον Απρίλιο του 2019, για την εκτέλεση του έργου και την  συνεχή εκ μέρους μας παρακολούθηση  όλων των διαδικασιών, επιτέλους φτάσαμε σήμερα στο τέλος με την υπογραφή της σύμβασης.

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν καθυστερήσεις, κυρίως, λόγω της πανδημίας, ωστόσο, το καλό νέο όμως, είναι, ότι η εταιρεία προσανατολίζεται να κάνει την εκβάθυνση με πλοίο αναρρόφησης των υλικών για συντομία χρόνου και υπολογίζει να έχει τελειώσει σε 45 περίπου μέρες από την ημέρα έναρξης.

Αναμένουμε το αποτέλεσμα των συζητήσεων μεταξύ Υπουργείου και εργολάβου, για την ημερομηνία έναρξης των εργασιών, αν θα είναι άμεση η θα πάμε για Σεπτέμβρη λόγω τουριστικής περιόδου

Δημόσια πρέπει να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών, το ΕΛΚΕΘΕ και τον Γ.Γ. του ΥΕΝ για την συντόμευση όλων των διαδικασιών και για την ανοχή τους που  επέδειξαν στην πίεση που ασκήσαμε με την καλή έννοια για να τελειώσουν όλα σύντομα.

Τους μικρόψυχους και εργολάβους παραπληροφόρησης τους αφήνουμε στην κρίση των Ανδριωτών.

Δελτίο τύπου “Άνδρος της Ζωής μας”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.