Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή τακτικών και νέων μελών στις 17/06 η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Κυκλαδικού Τουριστικού Δικτύου της Άνδρου CTN Andros.
Τα θέματα της ατζέντας πέρα από την εκλογή νέου επταμελές Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας τριετής διάρκειας ήταν και η αναδρομή στα 3 πολύτιμα χρόνια δράσεων της εταιρείας μας. 
Με μεγάλη επιτυχία, η εκπλήρωση στόχων αλλά και η πετυχημένη ομάδα διοίκησης που τον Μάρτη του 2017 πολλοί από εμάς είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και με τον καιρό
γίναμε μια ισχυρή ομάδα με κοινούς στόχους.
Η επιχειρηματική αυτή συμπόρευση στην Άνδρο εκτός από την κοινή αίσθηση όλων μας των μεγάλων αλλαγών στον τουρισμό δίνει και το στίγμα για κοινή στρατηγική στο branding του
τουριστικού μας προορισμού με συμμετοχή στις αποφάσεις των φορέων του Δήμου και της Περιφέρειας μας. 
Επίσης έγινε η ανακοίνωση του προγράμματος CTN Loyalty program.
Στα πλαίσια του προγράμματος κάθε κατάλυμα – ξενοδοχείο μέλος του Δικτύου θα διαθέτει στους επισκέπτες έντυπη κάρτα με loyalty card με πληροφορίες για τα μέλη και 10 θέσεις για σφραγίδα.
Κάθε μέλος του δικτύου που θα επισκέπτεται ο πελάτης για να αγοράσει προϊόντα ή και υπηρεσίες με το διακριτικό logo της εταιρείας μας με την αγορά θα σφραγίζει με την μοναδική του σφραγίδα μέλους και με τον τρόπο αυτό ο επισκέπτης μας μετά από κληρώσεις που θα γίνουν στο τέλος του χρόνου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν διακοπές στην Άνδρο με την φιλοξενία των μελών του δικτύου μας.
Το πρόγραμμα αυτό εξυπηρετεί την ταυτόχρονη προώθηση όλων των μελών του δικτύου αλλά και την αύξηση επισκεψιμότητας στις επιχειρήσεις μέλη.
Στη δύσκολη συγκυρία που περνάμε ευελπιστούμε μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες να καταφέρουμε να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο το τόπο και τον τουρισμό μας.
Επιβεβαιώνουμε το ρητό: η ομάδα μόνο φέρνει αποτελέσματα. Θέλουμε την ομάδα μας να την κάνουμε πιο ισχυρή με την συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών της Άνδρου.
Το νέο ΔΣ της εταιρείας μας: Χρήστος Μπαλόγιαννης Πρόεδρος, Αδολοράτα Βαλμά Αντιπρόεδρος, Σάββας Βλάμης Γραμματέας, Φίλλιπος Περράκης Ταμίας, Δημήτρης Μπόθος Τακτικό Μέλος, Ευαγγελία Κακλαμάνη-Ζαίρη Τακτικό Μέλος, Σπύρος Τατάκης Τακτικό Μέλος, Κίμωνας Κατενίδης Αναπληρωματικό μέλος, Βαγγέλης Λοτσάρης Αναπληρωματικό μέλος. 
Η ανανέωση του ΔΣ με 4 νέα μέλη μας δίνει την δυναμική για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

CTN Andros

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.