Συνεδριάζει αύριο 23.6.2020 μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο της Άνδρου με τα εξής θέματα:

Έγκριση συμφωνίας – πλαίσιο μεταξύ Δήμου Άνδρου και ΔΕΔΔΗΕ, για το φωτισμό Οδών Πλατειών και λοιπών υπαίθριων και Κοινόχρηστων χώρων Δήμου, με χρήση του Εναέριου Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Παραχώρηση αιγίδας Δήμου Άνδρου στο πλαίσιο της εγκεκριμένης ετήσιας εκδήλωσης τριάθλου και κολυμβητικού αγώνα ANDROS EXRERIENCE.

Αντικατάσταση μέλους στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Άνδρου

Τροποποίηση της υπ’αριθμ. 167/2019 απόφασης ΔΣ με τίτλο «Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE με τίτλο έργου «Employing Land Stewardship to transform abandoned terraced landscapes into green infrastructures for a better adaptation to climate change (Μετατροπή των εγκαταλειμμένων τοπίων αναβαθμίδων σε πράσινες υποδομές μέσω συμμετοχικής επιστασίας γης για καλύτερη προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή)», με τον διακριτικό τίτλο LIFE TERRA CESCAPE ” (κωδικός LIFE 16CCA/GR/000050).»

Τροποποίηση της υπ’αριθμ 102/2020 απόφασης ΔΣ με τίτλο «Λήψη απόφασης δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τη μετακίνηση μετασχηματιστή στην περιοχή Κορθίου»

Παροχή σύμφωνης γνώμης για την ονομασία οδών στο Δήμο Άνδρου

Ανάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κόρθι Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.