Βλάβη στο Superferry ακυρώνει το απογευματινό δρομολόγιο Γαυρίου – Ραφήνας.

Βλάβη στο Superferry ακυρώνει το δρομολόγιο Γαυρίου Ραφήνας
andriakiress Βλάβη στο Superferry ακυρώνει το δρομολόγιο Γαυρίου Ραφήνας

Μικρής έκτασης βλάβη στην αεροτουρμπίνα ακύρωσε το απογευματινό δρομολόγιο του Superferry και οι επιβάτες που ήταν να ταξιδέψουν με το πλοίο της Golden Star Ferries θα αποπλεύσουν για Ραφήνα στις 16:30 με το Ε/Ο Andros της Fast Ferries.

 

Βλάβη στο Superferry ακυρώνει το δρομολόγιο Γαυρίου Ραφήνας
andriakipress Βλάβη στο Superferry ακυρώνει το δρομολόγιο Γαυρίου Ραφήνας

Το πλοίο που πλέει με ταχύτητα 13 ναυτικών μιλίων και αυτή την στιγμή βρίσκεται έξω από την Άνδρο  δεν εκτέλεσε το δρομολόγιό του της Ανδρου Ραφήνας,  προκειμένου -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- να επιστρέψει σύντομα μετά την επισκευή του αύριο στο κανονικό του δρομολόγιο.  

Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 191 επιβάτες48 ΙΧ οχήματα και 3 φορτηγά, αναμένεται να φθάσει στην Ραφήνα περίπου στις 19:00 το απόγευμα.  

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.