Καθαρίστηκε η παραλία Τζαννετάκη στο Γαύριο

Καθαρίστηκε η παραλία Τζαννετάκη στο Γαύριο
Καθαρίστηκε η παραλία Τζαννετάκη στο Γαύριο andriakipress Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

«Πετάει» η ομάδα του Γαυρίου που αυτό το Σαββατοκύριακο έχει την τιμητική του, με τον αγώνα του τριάθλου στην ευρύτερη περιοχή της Υδρούσας.

Καθαρίστηκε η παραλία Τζαννετάκη στο Γαύριο
Καθαρίστηκε η παραλία Τζαννετάκη στο Γαύριο Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος andriakipress

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της κοινότητας Γαυρίου καθαρίστηκε οι δρόμοι της παραλίας Τζαννετάκη, διευκολύνοντας την πρόσβαση στους φιλοξενούμενους των παρακείμενων ξενοδοχείων, αλλά και σε όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην περιοχή.

Καθαρίστηκε η παραλία Τζαννετάκη στο Γαύριο
Καθαρίστηκε η παραλία Τζαννετάκη στο Γαύριο από τον κ. Νίκο Μαμάη και τους ανθρώπους του. Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος andriakipress

Οι εργασίες όμως δε σταματούν εδώ, καθώς χαντάκια ρείθρα και δρόμοι γίνονται «γυαλί» προκειμένου η περιοχή προσβάσιμη από πεζούς και οχήματα να λάμπει από καθαριότητα ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

#andriakipress

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.