Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Άνδρου στις αθλήτριες του ΑΟΦ Ευθαλία Παπαδοπούλου και Μαρία Τσορτανίδου δημοσιοποίησε ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λοτσάρης

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου στις αθλήτριες του ΑΟΦ
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου στις αθλήτριες του ΑΟΦ Ευθαλία Παπαδοπούλου και Μαρία Τσορτανίδου, που εδώ εικονίζονται με τον πρόεδρο του σωματείου κ. Ιωάννη Μήλα και τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Τσορτανίδη. #andriakipress

Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθούμε την εξαιρετική πορεία των αθλητών της ομάδας του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ που με τις διακρίσεις τους τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο την Άνδρο μας.

Η αθλήτρια του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ Ευθαλία Παπαδοπούλου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο –έξαθλο και η Μαρία Τσορτανίδου κατέκτησε την έκτη θέση στα 3.000μ στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που διεξήχθησαν στον Άγιο Κοσμά.

Με την αθλητική σας συμπεριφορά και τις επιτυχίες σας μας κάνατε υπερήφανους  ανταμείβοντας φυσικά με τον καλύτερο τρόπο πρωτίστως τις δικές σας προσπάθειες, αλλά και τους γονείς σας και τον προπονητή σας που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό σας.
Με την ευκαιρία αυτή επισημαίνουμε ότι ως δημοτική αρχή στηρίζουμε τις προσπάθειές σας και θέτουμε σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για τις επιδόσεις των αθλητών μας.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου στις αθλήτριες του ΑΟΦ
Ο δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης

Για το σκοπό αυτό ήδη έχουν κατατεθεί από το δήμο Άνδρου μελέτες προς χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Εκφράζουμε λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητήρια, τόσο στις δύο αθλήτριές, όσο και στους γονείς τους και στον προπονητή τους, και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.