Η συναρπαστική συναυλία Ξαρχάκου στο Φεστιβάλ Άνδρου, θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.

Η συναρπαστική συναυλία Ξαρχάκου στο Φεστιβάλ Άνδρου
Συναρπαστικός ο Ξαρχάκος στο Φεστιβάλ Άνδρου

Κάποιες συναυλίες είναι τόσο συναρπαστικές που τις παρακολουθείς με κλειστά τα μάτια. Χθες το βράδυ όσοι είχαμε την τύχη να απολαύσουμε τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου βιώσαμε μια πρωτόγνωρη συγκίνηση.

Χωρίς υπερβολές ήταν η καλύτερη συναυλία από την αρχή του Φεστιβάλ Άνδρου το 2015 μέχρι και σήμερα. Η επιλογή των κομματιών άψογη, ο Σταύρος Ξαρχάκος είχε διαλέξει τραγούδια από εμβληματικούς συνθέτες που ταίριαζαν μεταξύ τους και οι εναλλαγές από το ένα στο άλλο ήταν σαν κύματα που παράσερναν τους θεατές.

Οι μουσικοί καταπληκτικοί, οι φωνές τους μαγικά περνούσαν από πρώτες σε δεύτερες φωνές. Ενδεικτικά η εκτέλεση “ο χορός με τη σκιά μου” του Μάνου Χατζηδάκι ήταν μοναδική! Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος αεικίνητος, κυρίαρχος, διεύθυνε με απίστευτο πάθος. Ορχήστρα και μαέστρος ένα αρμονικό σύνολο!

Η συναρπαστική συναυλία Ξαρχάκου στο Φεστιβάλ Άνδρου
Η συναρπαστική συναυλία Ξαρχάκου στο Φεστιβάλ Άνδρου πραγματοποιείται με την συμβολή του Κληροδοτήματος Δ&Λ Μωραΐτη

Μέσα σε αυτό το αρμονικό σύνολο αναδείχθηκαν η ακουστική του Ανοιχτού Θεάτρου και η επιμονή των ανθρώπων του Φεστιβάλ (Παντελής Βούλγαρης και ΑΜΚΕ) που σε τούτο το γεμάτο δυσκολίες καλοκαίρι πρόσφεραν ένα ακόμη αξιόλογο πρόγραμμα… Μόνο και μόνο η διοργάνωση του Φεστιβάλ ήταν ένεση αισιοδοξίας για την κοινωνία της Άνδρου. 

«5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν»

Αύριο η δεύτερη συναυλία και Live Streaming στο Youtube

Η συναρπαστική συναυλία Ξαρχάκου στο Φεστιβάλ Άνδρου

Η συναρπαστική συναυλία Ξαρχάκου στο Φεστιβάλ Άνδρου
Η συναρπαστική συναυλία Ξαρχάκου στο Φεστιβάλ Άνδρου ” 5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν”

Αγορά εισιτηρίων: ticketservices.gr

Live Streaming festivalandros.gr

(από androslivadia.blogspot.com / Άννα Βούλγαρη)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.