Η έκθεση παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Καππαριάς και της Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων ανοίγει τις πύλες της στο κοινό στις 12.8.2020

Η έκθεση παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Καππαριάς και της Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων
Η αφίσα της έκθεσης

Η έκθεση που πραγματοποιείται στο δημοτικό σχολείο Καππαριάς αποτελεί την συνέχεια της επίσκεψης φοιτητριών και καθηγητών της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Ε.Μ.Π. τον Οκτώβριο 2016 στην Άνδρο, οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνα για την αρχιτεκτονική των παραδοσιακών οικισμών της Άνδρου, συμπεριλαμβανομένης και της Καππαριάς.

Η Έκθεση έχει ήδη λειτουργήσει στη στέγη της Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων στη Χώρα. Η σχετική Μελέτη παρουσιάστηκε αναλυτικά σε ημερίδες τόσο στην Αθήνα όσο και στην Άνδρο. Μέσα από αυτή τη συναρπαστική εργασία αναδεικνύεται ο πλούτος και η διαχρονική αξία του δομημένου περιβάλλοντος της Άνδρου, και θα αποτελέσει βέβαιη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και πολύτιμο οδηγό στη διάσωση της πολυποίκιλης αρχιτεκτονικής – πολιτισμικής κληρονομιάς του νησιού μας.

Η συνέχεια λοιπόν δίνεται από την Εταιρεία Ανδρίων Επιστημόνων και τον Σύλλογο Καππαριάς στην έκθεση με θέμα: “Ο ανδριώτικος πολιτισμός ως μάθημα για τους σπουδαστές Αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π.” 

Η έκθεση θα διαρκέσει από 12 έως 23 Αυγούστου 2020 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Ωράριο λειτουργίας: 18:30 – 20:30 μ.μ..

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας.

Χορηγός επικοινωνίας: “asterasRadio92 fm“, “Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου”.    

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.