Διακοπές στην υδροδότηση λόγω υπερκατανάλωσης που σημειώθηκε στις περιοχές Υψηλού Μεσαθουρίου και Στραπουργιών προγραμματίστηκε από τον Δήμο Άνδρου από 9μμ έως 9πμ και από 13-17 Αυγούστου 2020.

Διακοπές στην υδροδότηση λόγω υπερκατανάλωσης
Στραπουργιές, κάτω από τον δρόμο.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 13.08.2020

Προσοχή στη χρήση νερού – Ενημέρωση για προγραμματισμένες διακοπές στη ροή

Προς τους μονίμους κατοίκους, δημότες και επισκέπτες των οικισμών Υψηλού, Μεσαθούρι και Στραπουργιές

 Λόγω υπερκατανάλωσης ύδατος, που έχει ήδη σημειωθεί και με στόχο να έχουν νερό για οικιακή χρήση όλοι όσοι διαμένουν στους οικισμούς Υψηλού, Μεσαθούρι και Στραπουργιές, ενημερώνουμε ότι, από απόψε, Πέμπτη, 13 Αυγούστου έως και Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 έχει προγραμματισθεί διακοπή νερού από 9μμ κάθε βράδυ έως και 9πμ το πρωί στη περιοχή κάτωθεν του κεντρικού δρόμου, που διασχίζει τις περιοχές αυτές.

Υπενθυμίζουμε ότι, ιδίως την παρούσα θερινή περίοδο,  αποφεύγουμε την κατανάλωση νερού για οποιαδήποτε άλλη (π.χ. πότισμα κήπων και καλλιεργειών), πλην της οικιακής χρήσης. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι αναγκαστική η επιβολή κυρώσεων.

Η υπενθύμιση είναι υποχρεωτική, δεδομένου ότι πρόσφατα στην περιοχή Υψηλού υπήρξε χρήση νερού γι’ άλλον σκοπό (πλύσιμο αυτοκινήτου), πλην οικιακής χρήσης.

Οι ημέρες του καλοκαιριού είναι περίοδος αυξημένων αναγκών σε νερό, λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας. Ας συνεργαστούμε όλοι στην πιστή τήρηση των παραπάνω διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας και την τοπική μας κοινωνία. 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου

Ν. Στεφάνου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.