“Απώλεια” λουόμενης στο Κόρθι. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε άτυχη κολυμβήτρια που άφησε την τελευταία της πνοή στην παραλία του Κορθίου σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020. Πρόκειται για κυρία στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. 

"Απώλεια" λουόμενης στο Κόρθι
Photo: Mapio. net

Η Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, από την παραλία του Όρμου Κορθίου, έμπροσθεν του καταστήματος Allegria, μία 76χρονη λουόμενη. Προς βοήθειά της, προσέτρεξαν στο σημείο άλλος λουόμενος ιατρός, ο αγροτικός ιατρός του Κορθίου και στέλεχος της Υπηρεσίας μας, κάνοντας προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, όμως με την άφιξή της διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πρόκειται για κάτοικο Κορθίου. Από το Λιμεναρχείο Άνδρου διενεργείται προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.