Τέσσερα cafe bar έκλεισαν, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χθες το βράδυ 13.8.2020 στο Μπατσί μετά από παρέμβαση των αστυνομικών αρχών για μη συμμόρφωσή τους με τα μέτρα που αφορούν στην διασπορά του κορωνοϊού. Στους ιδιοκτήτες τους επιβλήθηκαν παράλληλα αυστηρά χρηματικά πρόστιμα. 

Τέσσερα cafe bar έκλεισαν, στο Μπατσί
Η Αστυνομία επί τω έργω στο Μπατσί. Photo: V.S.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει έκκληση στους νέους για προσοχή. «Θέλω να κάνω ειδική έκκληση στους νέους μας, στα νέα παιδιά. Έχω και εγώ παιδιά σε αυτή την ηλικία, 17, 23 και 22, γνωρίζω την ανεμελιά της ηλικίας. Αλλά παρακαλώ, έκκληση: Προσοχή, προσέξτε τους εαυτούς σας, δεν είστε άτρωτοι, και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας».

Τέσσερα cafe bar έκλεισαν, στο Μπατσί
Από 150 ευρώ έκαστος η χθεσινή βόλτα. Photo: V.S.

Παράλληλα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας νέα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του φονικού ιού στην χώρα μας 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.