Περισσότερα στοιχεία από την διάσωση στην Γερολίμνη που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου και του ΕΚΑΒ.

Περισσότερα στοιχεία από την διάσωση στην Γερολίμνη “Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν 8 άτομα από δύσβατο σημείο στην περιοχή Γερολίμνη στην νήσο Άνδρο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 7 πυροσβέστες και  ένα όχημα”. 

Περισσότερα στοιχεία από την διάσωση στην Γερολίμνη Με αυτή την λακωνική ανακοίνωση το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου ενημέρωσε μέσω του επισήμου site του Πυροσβεστικού Σώματος για την κοινωνική προσφορά της υπηρεσίας.

Περισσότερα στοιχεία από την διάσωση στην Γερολίμνη Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι οι διασωθέντες ήταν 4 ενήλικες (εκ των οποίων οι δύο ηλικιωμένοι) και 4 ανήλικα παιδιά. Ο ένας ενήλικας είχε τραυματιστεί στο πόδι ενώ οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. 

Περισσότερα στοιχεία από την διάσωση στην Γερολίμνη Στην διάσωση συμμετείχε το ΕΚΑΒ άνδρου με δύο διασώστες.

Περισσότερα στοιχεία από την διάσωση στην Γερολίμνη Η δύσβατη περιοχή είναι πόλος έλξης τουριστικού ενδιαφέροντος.

Χρήσιμη είναι η επισήμανση που ανήρτησε υπό μορφήν σχολίου ο αναγνώστης μας Αντώνιος Γιανναδάκης / Andonios Giannadakis στο Facebook, την οποία μεταφέρουμε ως έχει:

“Δεν υπαρχει καμια σημανση ενω πλεον ειναι ενας τουριστικος προορισμος! Καθημερινα απο 10 εως και 50 ατομα στη προσπαθεια τους να βρεθουν εκει και χωρις να γνωριζουν το δυσβατο της περιοχης, χωρις να γνωριζουν οτι μετα την θεομηνια του 2019 εχει αλιωθει το γεωφυσικο του εδαφους και εχουν καταστραφει πολλα μονοπατια, προσωπικα και αφου διατηρω μελισσοκομειο το οποιο ειναι κλειστο με πορτα και πλεγμα εχω βρεθει στη δυσαρεστη θεση να αποκαθηστω ζημιες που εχουν προξενισει πολλοι που καταστρεφοντας το πλεγμα εισερχονται σε αυτο με κινδυνο να δεχτουν επιθεση απο μελισσες!!! αρκετες δε ειναι ειναι οι φορες που καποιοι εχουν αναλαβει χρεη ξεναγου και καθοδηγουν το κοσμο μεσα απο ξενες περιουσιες. Πιστευω οτι ο χωρος πρεπει να αναδειχτει να οριστει διαδρομη προσβασης και να προστατευευτει για το φυσικο του καλως και τη σπανια φυσικη του ομορφια για να μπορουμε ολοι μας να το απολαμβανουμε !!!!!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.