Προγραμματισμένη η επίσκεψη του ΕΟΔΥ στην Άνδρο και όχι λόγω κρούσματος όπως έντονα φημολογείται.

Προγραμματισμένη η επίσκεψη του ΕΟΔΥ στην Άνδρο
Με δεδομένο την σοβαρότητα της κατάστασης της πανδημίας και τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν αβασάνιστα διασπείροντας φόβο η εφημερίδα επικοινώνησε με τον γιατρό Θεοδόση Σουσούδη μέλος της επιτροπής για την διαχείριση του κορονοϊού στο νησί. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Σουσούδη:

«Ο ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει από τις αρχές καλοκαιριού προληπτικούς ελέγχους σε πολλούς δήμους. Αυτή η δράση έχει μεγιστοποιηθεί τον τελευταίο καιρό και οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σχεδόν σε όλους τους δήμους ανά την Ελλάδα. Στο πλαισιο αυτό ο ΕΟΔΥ θα επισκεφτεί και το νησί μας εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος σε κοινωνικές ομάδες και σε όσους το επιθυμούν».

Προγραμματισμένη η επίσκεψη του ΕΟΔΥ στην Άνδρο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.