Έκτακτη ανακοίνωση! Επιτροπής διαχείρισης κρίσης για τον κορονωϊό

Έκτακτη ανακοίνωση!  Επιτροπής διαχείρισης κρίσης για τον κορονωϊό Άνδρος, 27Αυγ 2020
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Πραγματοποιήθηκε, έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Κρίσης .
Η Επιτροπή διαβεβαιώνει όλους τους κατοίκους ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο και ταυτοποιημένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.
Παρα ταύτα είναι πολύ πιθανόν και λόγω της αυξημένης μετακίνησης ταξιδιωτών να υπάρχουν ασυμπτωματικοί φορείς αναμεσά μας.
Επιπλέον, η Επιτροπή επιθυμεί όπως ενημερώσει για τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές για συμπολίτη μας ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στην Αθήνα μετά από τις διακοπές του στην Άνδρο. Γίνεται προσπάθεια της επιτροπής σε συνεργασία με το Δήμο και το ΚΥ Άνδρου για περεταίρω διερεύνηση του θέματος και την λήψη προληπτικών δράσεων μέσω του ΕΟΔΥ όπως η διενέργεια προληπτικών ελέγχων.
• Είναι γεγονός ότι διανύουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας όπου, οι περισσότεροι φορείς είναι οι νέοι . Η ηλικιακή ομάδα των νέων δεν αυτοπεριορίζονται και μπορεί να δώσει ανά πάσα στιγμή μεταδόσεις στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες με δραματικές συνέπειες. Για αυτό επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη είναι τα βασικά μας όπλα για την ανάσχεση της μετάδοσης.

ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ  ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Ο Πρόεδρος
Διαπούλης Αριστοτέλης
Τα μέλη
Λοτσάρης Δημήτρης
Λάσκαρης Δημήτρης
Σουσούδης Θεοδόσης 
Καπάκης Ιωάννης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.