Η κίνηση του Σαββατοκύριακου 28-30 Αυγούστου 2020 σηματοδοτεί το τέλος αυτού του περίεργου φετινού καλοκαιριού, όσον αφορά στις πολυήμερες διακοπές Ανδριωτών και μη.

Η κίνηση του Σαββατοκύριακου 28-30 Αυγούστου 2020
Αποχαιρετά το καλοκαίρι και ο πιτσιρίκος της φωτογραφίας, λίγο πριν “χτυπήσει” το πρώτο σχολικό κουδούνι. Photo: V.S.

Στις 14 ή στις 7 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία- άλλες εποχές δεν υπήρχαν τέτοια διλλήματα – και οι επισκέπτες θα φθάνουν στην Άνδρο κυρίως για Σαββατοκύριακο. Κορωνοϊού και καιρού επιτρέποντος είθε να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος για να κινηθεί ακόμη η οικονομία του νησιού

Στο μεταξύ η επιβατική κίνηση διαμορφώθηκε ως εξής:

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Αυγούστου έφτασαν από Ραφήνα στο νησί 2295 επιβάτες και 540 ΙΧ. Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30.8.2020 αναχώρησαν προς Ραφήνα 4554 επιβάτες και 1231 Ι.Χ. 

Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Άνδρου για την διάθεση των στοιχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.