ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ Ανακοίνωση δημόσιας διαβούλευσης Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Κανονισμού Ύδρευσης Δήμου Άνδρου

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ Ανακοίνωση δημόσιας διαβούλευσης
Δημοτικό Κατάστημα Άνδρου

Ο Δήμος Άνδρου ανακοινώνει ότι θέτει από σήμερα, Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε δημόσια διαβούλευση τα Σχέδια Κανονισμού Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων και Κανονισμού Ύδρευσής του, τα οποία καταρτίστηκαν κατ’ εφαρμογήν του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ), καθώς υπάρχει ανάγκη ρύθμισης των εν λόγω θεμάτων.

Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας είναι ουσιαστική στη διαμόρφωση των κοινών. Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης οι Κανονισμοί τίθενται στη διάθεση των δημοτών, των κατοίκων, των επισκεπτών και των τοπικών φορέων του Δήμου Άνδρου, προκειμένου να καταθέσουν γραπτώς τις απόψεις-προτάσεις τους.

Στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης δεκτές θα γίνονται μόνο επώνυμες, γραπτές παρεμβάσεις.

Για την συμμετοχή στην διαδικασία, επισκεφθείτε το link στον ιστότοπο του Δήμου Άνδρου:

https://www.andros.gr/gr/dimos/diavoulefsi.html

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.