Ένας μήνας χωρίς την Ατμα!Έχει περάσει παραπάνω από μήνας που έφυγε η  Άτμα μας από μια παραλία της περιοχής του Χάρακα στο νησί της Άνδρου, και όπως γνωρίζετε δεν την έχουμε βρεί ακόμα. Θα συνεχίσουμε όμως με όποιο τρόπο μπορούμε να την ψάχνουμε παντού!

Ευχαριστώ ξανά όλους για τις κοινοποιήσεις σας τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον σας που είναι συγκινητικό.

Ενημερώνω ότι δύο άνθρωποι μας έχουν ενημερώσει ότι έχουν δει ένα σκυλί που μοιάζει με την Άτμα στην περιοχή του Γαυρίου, κοντά στην εκκλησία του Αγ.Νικολάου και κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

Αν κάποιος δεί ένα σκυλί που μοιάζει με την Άτμα, σε όποια περιοχή και να το δει, παρακαλώ κρατήστε το και πάρτε μας αμέσως τηλέφωνο. Επίσης αν κάποιοι γνωρίζετε κάτι ή μπορείτε με κάποιο τρόπο άλλο που θα σκεφτείτε να μας βοηθήσετε, παρακαλώ θα σας είμαστε ευγνώμονες.

Τηλ επικοινωνίας: 6972250352 και 6973094585. 

Φωτεινή ΠούλιαΈνας μήνας χωρίς την Ατμα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.