Δημόσια διαβούλευση για την επιτροπή διαβούλευσης. Ανακοινώνει ο Δήμος Άνδρου παράλληλα με παράταση Δημόσιας διαβούλευσης για σφαγεία, ύδρευση και κοινόχρηστους χώρους.

Δημόσια διαβούλευση για την επιτροπή διαβούλευσης.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 
Ανακοίνωση δημόσιας διαβούλευσης

Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης  

Ο Δήμος Άνδρου ανακοινώνει ότι θέτει από σήμερα, Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 έως και Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2020 σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, το οποίο καταρτίστηκε στο πλαίσιο του αρ. 76 του 3852/2020, όπως ισχύει σήμερα και των γενικών, ισχυουσών διατάξεων περί συλλογικών οργάνων.

Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας είναι ουσιαστική στη διαμόρφωση των κοινών. Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης ο Κανονισμόςτίθεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, προκειμένου να καταθέσειγραπτώς τις απόψεις-προτάσεις του. Στη διαδικασία δεκτές θα γίνονται μόνο επώνυμες, γραπτές παρεμβάσεις.

Για συμμετοχή, επισκεφθείτε το link στον ιστότοπο του Δήμου Άνδρου:

https://www.andros.gr/gr/dimos/diavoulefsi.html

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 

Παρατείνονται…

Ανακοίνωση Παράταση στην διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης

Για σχέδια τριών (3) Κανονισμών  

Μέχρι την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 παρατείνεται η θέση σε δημόσια διαβούλευση των Σχεδίων των Κανονισμών: 1) Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων, 2) Ύδρευσης και 3) Λειτουργίας Σφαγείων.

Τα σχέδια Κανονισμών παραμένουν ανηρτημένα και βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, προκειμένου να καταθέσει γραπτώς τις απόψεις-προτάσεις του. Στη διαδικασία δεκτές θα γίνονται μόνο επώνυμες, γραπτές παρεμβάσειςΓια συμμετοχή, επισκεφθείτε το link στον ιστότοπο του Δήμου Άνδρου:

https://www.andros.gr/gr/dimos/diavoulefsi.html

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.