Έργα ΚΑΙ στην Μεσαριά επί του οδοστρώματος ανακοινώνει ο Δήμος Άνδρου 

Έργα ΚΑΙ στην Μεσαριά
Photo: Αρχείο Ι.Α.Μ.

ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑΡΙΑΣ  (ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ I.X. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΙΜΟ, Η ΟΧΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ

 Λόγω αποκατάστασης φθαρμένου ασφαλτοτάπητα στην Δ.Ε Άνδρου, σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Πέμπτη 22 και μεθαύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020,  από 07.30 το πρωί έως 07.30 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του δρόμου από το Ηρώον Μεσαριάς μέχρι την διασταύρωση της Κεντρικής οδού με την παρακαμπτήριο (Κουμανή).

 Ως εκ τούτου, για τις δυο αυτές ημέρες, παρακαλούμε:

  1. Και συστήνουμε, προς διευκόλυνση, η γενική μετακίνηση να διεξάγεται όλο το 48ωρο μέσω των εναλλακτικών, οδικών δικτύων και της παρακαμπτηρίου.
  2. Για την πραγματοποίηση προσεκτικά και μόνο απαραίτητων μετακινήσεων των μονίμων κατοίκων της περιοχής του δρόμου, που αναφέρθηκε.
  3. Για προσεκτική οδήγηση κατά την μετακίνηση στο τμήμα του εν λόγω δρόμου.
  4. Για την αποφυγή στάθμευσης οχημάτων στα σημεία των έργων.

 5. Τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν σταθμεύσει ήδη στ’ αναφερόμενο τμήμα του δρόμου να τ’ αποσύρουν πριν από την έναρξη των εργασιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συμβολή σας στην ολοκλήρωση του έργου.   

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.