Δ. Λοτσάρης: Ψυχραιμία και να προσέξουμε ακόμη περισσότερο, συνιστά ο δήμαρχος του νησιού με αφορμή την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Άνδρο σήμερα 22.10.2020

Δ. Λοτσάρης: Ψυχραιμία και να προσέξουμε ακόμη περισσότερο
Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σήμερα 22/10/ 20 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το 1 επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Π.Ε. Άνδρου από την αρχή της πανδημίας.
Ο Δήμος Άνδρου παρά το γεγονός πως δεν ενημερώθηκε πρωτογενώς αλλά από άλλες πηγές , συνεχίζει την προσπάθεια επικοινωνίας με τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, ΓΓΠΠ) για τα επόμενα βήματα διαχείρισης. Δηλώνουμε ετοιμότητα να συνδράμουμε σε όποια ενέργεια χρειαστεί για να περιοριστεί η εξάπλωση.

Συνιστούμε ψυχραιμία. Στη μικρή κοινωνία που ζούμε το «επιβεβαιωμένο κρούσμα» μπορεί να είναι ο φίλος μας, α αδερφός μας, ο γονιός μας, εμείς….

– αντί να ρωτήσουμε ποιος είναι ας ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και ας προσέξουμε ακόμη περισσότερο.
Καθήκον μας είναι να τηρήσουμε τα ατομικά μέτρα προστασίας χρησιμοποιώντας μάσκα σε εσωτερικούς-εξωτερικούς χώρους και τηρώντας τις αποστάσεις.

Ζούμε μια νέα πραγματικότητα και μόνο με τη βοήθεια όλων θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές.

Δ. Λοτσάρης 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα,
    Ελπίζω οι αρχές του τόπου να έχουν ιδίαν άποψη για την τήρηση των μέτρων στο νησί. Η πρωτογενής ενημέρωση και το ‘ακόμα περισσότερο ´ αδιάφορα. Η επικοινωνία με όλο το κρατικό μηχανισμό σε επιφυλακή θα έπρεπε να είναι άμεση.
    Μια ανακοίνωση για το κατά πόσον γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του ανθρώπου θα ήταν χρησιμότερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.