Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα

Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Αρχείο Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ

Η εξόδιος ακολουθία του π. Δημάρχου Άνδρου Μανώλη Βάμβουκα θα τελεστεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 ώρα 12:00 από τον Ι. Ν. Παναγίας Θεοσκεπάστου.

 

Ο δήμαρχος Άνδρου Δ. Λοτσάρης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτισε τον Μανώλη Βάμβουκα.

Καλό ταξίδι Δήμαρχε
Ένας έντιμος μετριοπαθής αυτοδιοικητικός έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι. Ο Μανώλης Βάμβουκας εκλέχθηκε τρείς φορές δήμαρχος και ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος μέχρι και σήμερα . Η αγορά της χώρας από σήμερα είναι πολύ φτωχότερη. Η χαρακτηριστική έκφραση «εσύ απολύεσαι» δεν θα ακουστεί ξανά. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Μανώλη.

 

Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Αρχείο Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ

 

Ο π. δήμαρχος Άνδρου Θ. Σουσούδης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτισε τον Μανώλη Βάμβουκα.

“Έφυγε” ο Μανώλης Βάμβουκας.
Είναι ορισμένες στιγμές, που οι λέξεις και τα λόγια χάνουν το νόημά τους, αδύναμα να περιγράψουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα.
Ο Μανώλης “έφυγε” από κοντά μας, ξαφνικά. Πώς να το πιστέψεις, πως να το συνειδητοποιήσεις, πως να το “χωνέψεις”.
Ο Μανώλης ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στη καθημερινότητά της Χώρας και της Άνδρου. Μια εμβληματική προσωπικότητα της κοινωνίας μας.
Είτε σαν Δήμαρχος, είτε σαν Δημοτικός Σύμβουλος, είτε σαν απλός Μανώλης, που απολάμβανε το καφεδάκι του στο πλακόστρωτο κερνώντας φίλους και γνωστούς, ο Μανώλης ήταν πάνω από όλα ένας καλός φίλος.
Ο Μανώλης ήταν άνθρωπος ευγενικός, υπερήφανος, “Κύριος”, αγαπητός σε όλους, ένας έντιμος πολιτικός, που η ζωή του συμπεριφέρθηκε πολύ σκληρά.
Θα μας λείψει η παρουσία του από την αγορά, από τα δημοτικά συμβούλια, θα μας λείψει η παρέα του, το χιούμορ του και οι καλοπροαίρετες συμβουλές του.
Καλό παράδεισο Μανώλη…
Καλό σου ταξίδι…
 
 
Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Αρχείο Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ

Για τον Μανώλη Βάμβουκα

Οι περισσότεροί μας γνωρίζαμε τον Μανώλη Βάμβουκα. Όσοι δεν τον γνώρισαν, άκουσαν πλευρές του χαρακτήρα του. Είτε κάποιος τον γνώρισε είτε όχι, δυο πράγματα είναι σίγουρα: ότι υπήρξε αγωνιστής για το καλό της Άνδρου, ενός τόπου που αγάπησε και τον αγάπησε και ότι εργάστηκε γι’ αυτό το νησί από διαφορετική αφετηρία.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια, και μέσα από την αυτοδιοικητική του πορεία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. 

Δημήτρης Γιαννίσης Αντιδήμαρχος Άνδρου

Ο π. Βουλευτής Κυκλάδων Τάκης Ρήγας και π. Έπαρχος Άνδρου αποχαιρετά τον Ρεθυμνιώτη Μανώλη Βάμβουκα

“Απολύεσαι”! Με αυτή τη λέξη έκλεινε τη συζήτηση ,κάθε φορά που διαφωνούσε με κάποιον ,ο Μανώλης. Η κρητική “κουζουλάδα” του ,η ζωτικότητά του, το επικοινωνιακό του χάρισμα και ο τσαμπουκάς του τον βοήθησαν όχι μόνο να εκλεγεί δήμαρχος Ανδρου,τρείς φορές,αλλά κυρίως να προχωρήσει έργα που για να τα ξεκινήσεις έπρεπε να “σπάσεις αυγά” και ο Μανώλης το έκανε. Είχε την πεποίθηση ότι οι τυπικές διαδικασίες είναι αχρείαστοι “φορμαλισμοί” .Τις παρέκαμπτε,έμπαινε σε δικαστικές περιπέτειες,αλλα πετύχαινε το στόχο του.Ηταν το μόνο που τον ενδιέφερε. Άνθρωπος της παρέας ο Μανώλης,,φιλικός και αγαπητός σε όλους ζωντάνευε την αγορά της Χώρας με τη παρουσία του και τα χορατά του. Η τραγική απώλεια της κόρης του τον τσάκισε. Δεν άντεξε και έφυγε για να τη συναντήσει. Ο Ρεθυμνιώτης Μανώλης Βάμβουκας θα λήψει απο την Ανδρο. Απο την οικογένειά του ,τους φίλους του ,την ανδριώτικη κοινωνία . Καλό σου ταξίδι Μανώλη! Θα σε θυμόμαστε !

Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Αρχείο Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ

 

Ο Ανδριώτης συγγραφέας Γιάννης Ζιώτης σκιαγραφεί και χαιρετά

τον Μανώλη Βάμβουκα

Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Πιστοί φίλοι του συγγραφέα, ο Μανώλης Βάμβουκας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος,σε κάποια εγκαίνια έκθεσης του Ιδρύματος Π&Μ Κυδωνιέως. Από το αρχείο της εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ
Η μικρή μας πόλη, σχεδόν βουβή και άδεια λόγω του επερχόμενου χειμώνα,
θρηνεί σήμερα για τον θάνατο ενός έντιμου και αγαπημένου ανθρώπου, του Μανώλη Βάμβουκα
Ο Μανώλης, διετέλεσε επί σειρά έτων Δήμαρχος Άνδρου
Αήττητος στα κοινά,
όσες φορές κι αν εκτέθηκε…
Νικημένος όμως από την ίδια την ζωή,
που εξάντλησε στο πρόσωπο του κάθε λογικό προγνωστικό,
καθώς τον αποτελείωσε…
δίνοντάς του
τον μεγαλύτερο πόνο,
που μπορεί να βιώσει ένας γονιός…
Τον θάνατο της θυγατέρας του…
Με το Μανώλη μιλήσαμε στο τηλέφωνο χθες,
γύρω στις 7 το βράδυ…
Ήταν φανερά καταβεβλημένος…
Θα τον κρατήσω στη μνήμη μου και θα ομολογήσω συγκινημένος ότι θα μας λείψει
Περισσότερο όμως θα λείψει στον πατέρα και τη μητέρα μου…
που θρηνούν ειλικρινά σήμερα,
γι’ αυτή την αδιατάραχτη και βαθιά φιλία ετών που είχαν μεταξύ τους
Μανώλη μου,
καλό σου ταξίδι
Η Κρήτη και η Άνδρος θρηνούν εξίσου για σένα…
Άνδρος 22.10.2020
 

Αποχαιρετιστήρια επιστολή των συναδέλφων του εκλιπόντος

Εμμανουήλ Βάμβουκα

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετήσαμε την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 τον εκλεκτό μας συνάδελφο Μανώλη Βάμβουκα, μια ευγενική φυσιογνωμία, έναν εξαίρετο συνεργάτη και χαρισματικό άνθρωπο, με ήθος και καλοσύνη.  

Τόσο όσοι είχαν την τύχη να συνεργαστούν επαγγελματικά μαζί του, όσο και οι νεότεροι, οι οποίοι γνώρισαν απλά τον Μανώλη ως τον αγαπητό τέως συνάδελφο, δε θα ξεχάσουν την ευγένεια, το ευρύ πνεύμα και το αίσθημα προσφοράς και ανιδιοτέλειας που τον χαρακτήριζε. 

Με τη θετική του διάθεση και το ξεχωριστό του χιούμορ, κατάφερνε να αμβλύνει τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες μας, να φωτίζει την ψυχή μας και να ομορφαίνει την καθημερινότητά μας.

Η ξαφνική του απώλεια αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην ζωή του τόπου μας. Είναι, όμως, βέβαιο ότι θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά και στη μνήμη μας. Η ανάμνησή του θα μας συντροφεύει, θυμίζοντάς μας να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής με χαμόγελο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

                                                                         Εθνική Τράπεζα Κατάστημα Άνδρου

Στη μνήμη του συγκεντρώθηκε από τους, εν ενεργεία και μη, συναδέλφους, χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Ο π. Αντιδήμαρχος Χρήστος Βουραζέρης αποχαιρετά τον Μανώλη Βάμβουκα

Ο Μανώλης Βάμβουκας ήταν δάσκαλος για όλους μας……

Θήτευσε για 30 ολόκληρα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών, έχτισε φιλίες και στέρεες σχέσεις…

Υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση τον τόπο του…

Η ζωή τα τελευταία χρόνια του φέρθηκε άδικα… έμεινε όμως όρθιος και περήφανος ως το τέλος.

Στους δικούς του ανθρώπους και στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια…

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη!

Δήμαρχε γεια σου…

Με εκτίμηση

Χρήστος Βουραζέρης

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Για ακόμα μία φορά η Χώρα αλλά και η Ανδρος  και η κοινωνία της αποχαιρετά μία προσωπικότητα που στο διάβα της άφησε το στίγμα και το έργο του, που θα τον θυμίζουν πάντοτε.

Ιδιαίτερη φυσιογνωμία, κρητική λεβεντιά που εκφραζόταν όχι μόνον στον λόγο του αλλά και στα έργα του. Με γρήγορες αποφάσεις, χωρίς φόβο και πάθος, μέχρι να πετύχει τον στόχο του και μέχρι το τέλος της ζωής του για την Ανδρο που υπηρέτησε επί τρεις  τετραετίες ως Δήμαρχος και πολλές  άλλες θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ έχει να θυμάται τις πολύ καλές σχέσεις και την άριστη και άψογη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τον Μακροβιότερο ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΜΒΟΥΚΑ.

Απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγό του την αγαπητή μας Μαντούλα  και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα  της δεύτερης πατρίδας του που αγάπησε και αφοσιώθηκε  και θα τον κρατήσει για πάντα κοντά της.

Καλό σου ταξίδι Μανώλη…

Το Διοικητικό Συμβούλιο και Αγαπητοί σου Φίλοι ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

                                                                             Βασιλική Λινού, Πρόεδρος

 

Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Αρχείο Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου στο Δ. Σ. του οποίου υπήρξε μέλος ο Μανώλης Βάμβουκας εξέδωσε το ακόλουθο Ψήφισμα.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, συνήλθε σήμερα 22 Οκτωβρίου 2020 σε έκτακτη συνεδρίαση μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα  του θανάτου  του π. Δημάρχου Άνδρου

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΜΒΟΥΚΑ

Ο Εμμανουήλ Βάμβουκας,  υπήρξε επί μακρόν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Α. κατά τις περιόδους 1977-1979, 1979-1981 και 1981-1983.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τιμώντας τη μνήμη του,  ομόφωνα αποφάσισε:

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του
  • Να παραστούν μέλη του Δ. Σ. στην εκφορά
  • Να κυματίζει μεσίστιος η σημαία του Ομίλου μέχρι την ημέρα της ταφής του.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό τύπο.

Άνδρος, 22.10.2020

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Πολέμης

Ο Γεν.  Γραμματέας Κωνσταντίνος Τατάκης

 

Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Αρχείο Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ

 Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στο θλιβερό άγγελμα της εκδημίας του πρώην Δημάρχου Άνδρου Εμμανουήλ Βάμβουκα, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της «Λέσχης Ανδρίων» της οποίας ο εκλιπών υπήρξε τακτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. επί σειρά ετών (1992 – 2010) και την κοσμούσε με την παρουσία του. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός  σε όλους τους Ανδριώτες και υπηρέτησε τον κοινό βίο επί πολλά έτη.

 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

  1. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. της «Λέσχης Ανδρίων» στην εξόδιο ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, το χρηματικό ποσό στον «Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων» στη μνήμη του.
  3. Να κυματίσει μεσίστια η σημαία της «Λέσχης Ανδρίων» για 3 μέρες.
  4. Να διαθέσει τις αίθουσες της «Λέσχης Ανδρίων» για την προσφορά καφέ κατά τις ημέρες της εξοδίου ακολουθίας και των μνημόσυνών του.
  5. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της «Λέσχης Ανδρίων» και να κοινοποιηθεί στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ

Δημήτριος Κοκκίνης                                       Ιωάννης Ξανθός

Πρόεδρος «Λέσχης Ανδρίων»                   Γραμματέας «Λέσχης Ανδρίων»

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ  ΤΟΥ   ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΜΒΟΥΚΑ

τέως ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Μνήμη Εμμανουήλ Βάμβουκα
Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μιχάλη Δερτούζου καλωσορίζοντας τον Αντιπρόεδρο των Η.Π.Α. στην Άνδρο Αλ Γκορ, στην εκδήλωση που οργανώθηκε από την Ε.Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου. Αρχείο Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ.

Η είδηση του θανάτου του τέως Δημάρχου Άνδρου, Εμμανουήλ Βάμβουκα,  προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του νησιού μας. Ο Εμμανουήλ Βάμβουκας επί σειρά ετών υπηρέτησε στην τοπική αυτοδιοίκηση: υπήρξε τρεις φορές Δήμαρχος του πρώην Δήμου Άνδρου, ενώ άσκησε και καθήκοντα Αντιδημάρχου. Μέχρι το τέλος του βίου του συνέχιζε να προσφέρει πολλά στα κοινά και ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του τέως Δημάρχου Άνδρου και Δημοτικού Συμβούλου, Εμμανουήλ Βάμβουκα, ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτριος Λοτσάρης, και το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου συνήλθαν σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση σήμερα Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 και από ώρα 11:00 -11:30, προκειμένου ν’ αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα  και ν’ αποδώσουν την πρέπουσα τιμή σε αυτόν. Τα μέλη

 Αποφασίζουν  ομόφωνα:

Εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια ενός ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο οποίος υπήρξε τρεις φορές Δήμαρχος του πρώην Δήμου Άνδρου,  άσκησε καθήκοντα Αντιδημάρχου ενώ μέχρι σήμερα συνέχιζε να προσφέρει στα κοινά  ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Εγκρίνουν την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος :

Να διατυπώσουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος τέως Δημάρχου Άνδρου.

Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και εν γένει Δημοτικά κτίρια επί πενθημέρου.

Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος

Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ν’ αναγνωστεί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας.

Ν’ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Να τελεστεί η κηδεία με δημοτική δαπάνη.

Αιωνία του η Μνήμη

Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτριος Λοτσάρης  

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ελευθέριος Μπάλλας

Τα μέλη του Δ.Σ. Δήμου Άνδρου

  

ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΤΡΟΥ & ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιδρύματος Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, μετά την αναγγελία του θανάτου του αγαπητού Δημάρχου Άνδρου και παλαιού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος,

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΜΒΟΥΚΑ

 συνήλθε και αποφάσισε:

  • Να εκφρασθούν ολόθερμα συλλυπητήρια στην οικογένεια.
  • Να εκπροσωπηθεί το Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ο Πρόεδρος  Νικόλαος Σιγάλας, Τα μέλη του Δ.Σ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αποχαιρετώ τον ιδιαίτερα στενό φίλο των τελευταίων χρόνων Μανώλη Βάμβουκα – αναγκαστικά από απόσταση – με βαθιά οδύνη για την απροσδόκητη απώλεια. Ο εκλιπών υπήρξε προσωπικά για εμένα ανάμικτη περίπτωση φιλίας και προσωπικότητας. Έχοντας θητεύσει ως Δήμαρχος επί 3 τετραετίες, βρέθηκα σε αντιπαράθεση και ουσιαστική διαφωνία αρκετές φορές, μιάς και συμμετείχα στα Κοινά της Άνδρου – άλλοτε σαν υποψήφιος σε αντίπαλους συνδυασμούς και άλλοτε ως καλόπιστος παρατηρητής με διάθεση Προσφοράς των επιστημονικών μου γνώσεων αφιλοκερδώς – αλλά και σε βασικές διαφορές Πολιτικής ιδεολογίας. Όμως δεν έπαψα ούτε στιγμή να αποζητώ την γνώμη του και να μπαίνω σε “πολυδαίδαλες” συζητήσεις μαζί του. Τα τελευταία όμως 3-4 χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδεθώ μαζί του κοινωνικά και φιλικά, πίνοντας μαζί του τον πρωϊνό καφέ , στον “Πλάτανο” και κάποιες φορές συναντώντας τον τα βράδυα στην “Παρέα”. Οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν, πολλές φορές έδειχνε εκνευρισμένος αλλά με εμένα συνομιλούσε, ζητουσε την βοήθεια μου στον χειρισμό του κινητού τηλεφώνου του και τα Κοινωνικά Μέσα (Facebook – Messenger), με κέρναγε ενίοτε κάτι , του έδινα εκτυπωμένα άρθρα για την Υγεία του και για τα ζητήματα Συντάξεων, και γενικά περνούσαμε ώρες καθημερινά που με λίγους άλλους μοιράζονταν. Μου φαίνεται λοιπόν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ότι θα καθίσω στα ίδια καθίσματα και δεν θα είναι πλάϊ μου να γκρινιάζει ή να αγορεύει, να φωνάζει φίλους και να διώχνει άλλους, να κάνει τα καθημερινά ψώνια φέρνοντας μου τις σακκούλες να τις προσέχω πριν πιεί το αγαπητό του ‘Ένα” (ποτηράκι με ούζο) και τον απλό μεζέ !!! Να με κοιτάζει με τα εκφραστικά του μάτια και να αποζητά μια καλή μου πρόταση !!! Να φεύγει για το σπίτι του, νιώθοντας ότι θα ήθελε να καθίσει λίγο ακόμη……
    Μανώλη θα μείνεις Αξέχαστος στην μνήμη μου και σεβαστός για όλα όσα υποστήριζες – ακόμη αν και δεν συμφωνούσα στα περισσότερα – απλά γιατί μπήκες στην καρδιά μου σας αυτός ο Αληθινός , Ευθύς και Άμεσος χαρακτήρας που πάντοτε ήσουν !!
    ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΩΔΙΟ !

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.