Θ. Σουσούδης: Σχετικά με τα κρούσματα COVID στην Άνδρο και ενδεχόμενη ανακοίνωση έτερου κρούσματος σήμερα, διευκρινίζει ο π. δήμαρχος, ιατρός και μέλος της Επιτροπής για την διαχείριση του κορωνοϊού στο νησί.

Θ. Σουσούδης: Σχετικά με τα κρούσματα COVID στην Άνδρο

Ύστερα από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ χθες, υπήρξε τεράστια ανησυχία εκ μέρους πολλών συμπολιτών μας, όπου έγινα αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων. 

Επειδή δεν είχα καμία ενημέρωση, σήμερα το πρωί επικοινώνησα με αρμόδιους φορείς στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθώ και με τη σειρά μου να ενημερώσω.

Αφού επικοινώνησα πρώτα με όλους τους ιδιώτες γιατρούς στο νησί και με τους γιατρούς στο Κ.Υ. και δεν υπήρξε κάποιος ύποπτος για τη νόσο ασθενής, όπως προανέφερα, επικοινώνησα σήμερα με αρμόδιους στην Αθήνα.

Είναι πολύ πιθανό το κρούσμα χθες και το κρούσμα σήμερα, που θα ανακοινωθεί, να προέρχονται από έλεγχο στην Αθήνα κάποιων, που εξετάστηκαν για οποιοδήποτε λόγο και δηλώνουν μόνιμη κατοικία στην Άνδρο.

Αυτά για ενημέρωση προκειμένου να αρθούν οι όποιες ανησυχίες για διάφορα σενάρια που ακούγονται. 

Σε περίπτωση πληρέστερης ενημέρωσης θα γνωστοποιηθεί κάθε είδηση, είτε θετική, είτε αρνητική.  
Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται ανησυχία, παρά μόνο τήρηση των βασικών μέτρων, χρήση μάσκας, αποστάσεις, καλή ατομική υγιεινή, αποφυγή συνωστισμού και ψυχραιμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.