– “Αντίο Μανώλη”. Σκεπασμένος με την γαλανόλευκη και τις οφειλόμενες τιμές που αρμόζουν σε Δήμαρχο του νησιού τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Εμμανουήλ Βάμβουκα σήμερα στην Θεοσκέπαστη, δημοσία δαπάνη.

- "Αντίο Μανώλη".
Πόσες φορές δεν ανεβοκατέβαινε την ίδια σκάλα ο Μανώλης Βάμβουκας, με το τσιγάρο στο χέρι…

Το τελευταίο “Αντίο” στον Ρεθυμνιώτη Δήμαρχο της Άνδρου απηύθηναν συγγενείς, φίλοι, απλοί δημότες και οι αρχές του νησιού από τον Ι. Ν. Παναγίας Θεοσκεπάστου στις 12 το μεσημέρι.

- "Αντίο Μανώλη".
Με τιμές Δημάρχου η τελετή.
- "Αντίο Μανώλη".
Και οι αρχές τίμησαν το νεκρό

Παρόντες ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και οι βουλευτές των Κυκλάδων, αλλά και συμπατριώτες του από το Μυλοπόταμο της Κρήτης, άνθρωποι που συγκινημένοι χειροκρότησαν την “αναχώρησή” του Μανώλη Βάμβουκα για το μεγάλο ταξίδι.

- "Αντίο Μανώλη".
Ένα τελευταίο αντίο στο αγαπημένο του Παραπόρτι
- "Αντίο Μανώλη".
Ο κόσμος συγκινημένος χειροκροτά
- "Αντίο Μανώλη".
– “Αντίο Μανώλη”.

Καλό σου Ταξίδι!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.