Υπεγράφη σύμβαση για την αγροτική οδοποιΐα όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου, το οποίο διέλαθε της προσοχής του αρμοδίου γραφείου τύπου του Δήμου να αποσταλεί στην μοναδική εφημερίδα του νησιού και όχι μόνο.

Παραταύτα εκ δημοσιογραφικού καθήκοντος  η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ /andriakipress.gr δημοσιεύει το σχετικό δελτίο τύπου καθώς πάγια θέση της είναι να δημοσιεύει δ.τ. που εκδίδονται από θεσμικούς φορείς όπως και εν γένει τα δ.τ. που στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν στο κοινό καλό και συμφέρον.

Υπεγράφη σύμβαση για την αγροτική οδοποιΐα
Φωτογραφία αρχείου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 
 ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ

ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Στην υπογραφή της Σύμβασης χρηματοδότησης του έργου «Δράσεις για την Βελτίωση της Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Άνδρου», προχώρησαν την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020, Δήμος Άνδρου και Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔΥ). Το έργο, συνολικού Προϋπολογισμού 1.655.754,31€, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», από το οποίο χρηματοδοτείται -μέσω του ΤΠΔΥ-  με το ποσό των 868.000€.

Το έργο περιλαμβάνει:

  • Ασφαλτόστρωση δρόμου μήκους 1,141,6μ. στον Οικισμό Κουμάρι Άνω Γαυρίου.
  • Ασφαλτόστρωση οδού μήκους 440,00 μ. στην παραλία Φελλού, προς Κούρταλη.
  • Ασφαλτόστρωση οδού μήκους 1,680μ. προς την παραλία Πισωλιμνιώνας.

Ιστορικό του έργου

  • Το 2007 υλοποιήθηκαν και παραδόθηκαν οι τεχνικές μελέτες του έργου και το 2010 εκδόθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι. Μελέτες και όροι υλοποιήθηκαν από τον τέως Δήμο Υδρούσας.
  • Το 2015 επικαιροποιήθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι από τον Ενιαίο Δήμο Άνδρου.
  • Τον Ιανουάριο 2019 θεωρήθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης και υπεβλήθη πρόταση στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος», στο οποίο εντάχθηκε τον Μάιο 2019.
  • Τον Ιούλιο 2020 διενεργήθηκε ο Διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου.
  • Σήμερα το έργο βρίσκεται στην τελική φάση ανάδειξης του αναδόχου και οι εργασίες υλοποίησης αναμένεται ν’ αρχίσουν τους προσεχείς μήνες.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.