Προσοχή μετά τον σεισμό στη Σάμο
Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Προσοχή μετά τον σεισμό στη Σάμο συστήνει ο Δήμος Άνδρου ο οποίος ενημερώνει, καθησυχάζει και συστήνει εκδίδοντας σχετικό δελτίο τύπου.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, ώρα: 15:10

ΣΕΙΣΜΟΣ 6,6R ΒΒΔ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ – ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ 

Εστιακό βάθος 10 χλμ είχε η σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6R, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 με επίκεντρο ανοιχτά της Σάμου και έγινε αισθητός και στην Άνδρο.  Σύμφωνα με τα σώματα ασφαλείας του Νησιού (Αστυνομικό τμήμα, Λιμεναρχείο και Πυροσβεστικό κλιμάκιο), δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία αναφορά για ζημιές. Ο Δήμος  Άνδρου, επικοινώνησε σχετικά με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να σημειωθούν μετασεισμοί.

Λόγω της έντασης του σεισμού, εφιστούμε την προσοχή όλων και ιδίως όσων βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές της Άνδρου, ιδιαίτερα τις επόμενες ώρες.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

🌐 Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών www.gein.noa.gr/el

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.