Έφυγε ο Sean Connery, ο πρώτος James Bond που έπινε το martini του χτυπημένο και όχι ανακατεμένο έφυγε στις 31 Οκτωβρίου 2020 από την ζωή.

Έφυγε ο Sean Connery, ο πρώτος James BondΟ Σερ Τόμας Σον Κόνερι (Thomas Sean Connery) είχε γεννηθεί στις 25 Αυγούστου 1930 στη Σκωτία. Ηταν πολυβραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών κινηματογράφου. Ηταν ευρύτερα γνωστός ως ο πρώτος επίσημος ηθοποιός που υποδύθηκε τον James Bond. Πρωταγωνίστησε σε επτά συνολικά ταινίες Bond.

Kατείχε πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, ανάμεσά τους Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA. Το 1987 κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου στην ταινία Οι Αδιάφθοροι (The Untouchables). Τον Ιούλιο του 2000 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Την δεκαετία του 1990 στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood ήταν μέλος ο Costa Alexander, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Αλέξανδρος Αθηναίος, γιος του Αθηναίου, ζαχαροπλάστη εξ Αλεξανδρείας, που διατηρούσε τον ομώνυμο πύργο στις Σπραπουργιές.

Φίλος, συνδρομητής και συνεργάτης της Εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ δεν άφηνε ηθοποιό για ηθοποιό, χωρίς να του συστήσει τον τόπο των προγόνων του. Φυσικά και μέσω της εφημερίδας. Έτσι έγινε και με τον θρυλικό James Bond, τον Sean Connery, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Έφυγε ο Sean Connery, ο πρώτος James BondΣτην φωτογραφία ο Costa Alexander με την Jacqueline Bisset που επίσης δεν του ξέφυγε… #andriakipress

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.